Ако предпочитате сами да правите маникюра си, харесвате да рисувате

...
Ако предпочитате сами да правите маникюра си, харесвате да рисувате
Коментари Харесай

С тези 6 трикчета лакът за нокти ще се изсуши по-бързо

Ако предпочитате сами да вършиме маникюра си, харесвате да рисувате по ноктите си и обичате да експериментирате. Обаче най-неприятната част от този развой е изсъхването на лака ви. Трябва да се преценявате какво вършиме, да не го развалите и да изчакате задоволително дълго, с цел да е изцяло подготвен. 
Идея е да изчаквате известно време след нанасянето на всеки слой и топ лака, само че това също лишава повече време. Затова пък през днешния ден сме ви приготвили няколко трика и хитринки, посредством които да постигнете по-бързо и качествено изсушаване на маникюра в домашни условия.

Купичка с лед

Ако студът не ви тормози и можете да издържите, подгответе си купичка с лед и потапяйте всеки идващ слой в купичката. Задържайте ръката си в нея от няколко секунди до една минута. По този метод маникюрът ви ще стегне по-бързо и няма да има потребност от отегчителното очакване за изсъхване по-късно.

Сешоар
6 метода да изсушим лака за нокти по-бързо
Изсъхването на някои лакове за нокти лишава доста време. За благополучие ние знаем няколко метода да извършите своя нов маникюр единствено за някол...

Сешоарът също може да е асистент при изсушаването на лака в домашни условия. Имайте поради обаче, че би трябвало да употребявате студената бликам на уреда, а не топлата.

Потопете ноктите в олио

Следващата ни хитринка е изсушаване на лака благодарение на олио. Това е бърз и ефикасен способ, като може да употребявате олио за нокти, кожички, олио за готвене или примес за съхнене на лак. Може да употребявате и зехтин или просто каквото олио намерите за добре и имате подръка. А зехтинът ще донесе на кожата ви и мастни киселини и ще я подхрани добре. 

Спрей за готвене

Спреят за готвене е още един трик, който работи на правилото на олиото за готвене. Можете да употребявате него вместо да употребявате олиото си за готвене и да разхищавате от него. И двата разновидността са ефикасни и работят бързо, изберете този, който е желан от вас.
Предимства и дефекти на потреблението на хибридни лакове
Много дами мечтаят да имат красиви и здрави ръце. Ето за какво хибридните лакове се употребяват все по-често за съвършен маникюр и педикюр....

Спрей за коса

Както знаете, лакът за коса се употребява за фиксиране и по същия метод може да подейства и на ноктите ни. Може и да не сте предполагали, само че резултатите са приемливи. Напръскайте готовия си маникюр с лака за нокти, като го правете на към 30 сантиметра разстояние от ръцете си. Имайте поради, че при кожни алергии и раздразнения би трябвало да внимавате и е по-добре да се насочите към различен от разновидностите. След напръскването на лака ви, изчакайте 30 секунди и измийте ръцете си с вода и сапун.

Нанасяйте по-тънки пластове лак

Ако никой от разновидностите не ви подхожда, изпробвайте да нанасяте по-тънки пластове от лака ви. Така ще изсъхват по-бързо и ще спестите време от очакване.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР