Ако правителството не е подкрепено от независими депутати, то няма

...
Ако правителството не е подкрепено от независими депутати, то няма
Коментари Харесай

Кирил Петков: Ако нямаме 121 народни представители, по-добре да ходим на избори

Ако държавното управление не е подкрепено от самостоятелни депутати, то няма смисъл

"Имаме ли 121 самостоятелни депутати, съм сигурен, че ще бъдем доста щастливи да бъдем част от бъдещето ръководство, в случай че ги нямаме - по-добре да вървим на избори. " Това сподели пред публицисти министър-председателят в оставка Кирил Петков след откриването на изложбата „ Моралът е положителното “, на която са показани авторски фотографии на доцент доктор Кристиан Таков, оповестява.

"Ние сме почитатели на Кристиан Таков. Той сподели, че България се разсънва. Ако сме задоволително доста хора и следваме образеца на Кристиан Таков, рано или късно смяната ще пристигна в България ", разяснява още Петков.

Според него не е толкоз значимо какъв би бил възможният личен състав на предстоящ кабинет в това Народно заседание.

"Самите хора, които се поставят начело, не са толкоз значими в тази ситуация, значимото е дали ще имаме 121 депутати, които са самостоятелни да вземат решенията си. Ако държавното управление не е подкрепено от самостоятелни депутати, а от депутати, които са подвластни, то няма смисъл. Това го правихме шест месеца. Не може да имаме още шест месеца, в които да се усещаме в ръководството, само че да не можем да приемем един антикорупционен закон ", съобщи Петков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР