Ако понякога имаме колебания в какъв точно цвят да лакираме

...
Ако понякога имаме колебания в какъв точно цвят да лакираме
Коментари Харесай

Как да разнообразим класическия бял маникюр

Ако от време на време имаме съмнения в какъв тъкмо цвят да лакираме нашите нокти, постоянно може да заложим на бялото. Белият маникюр е безспорна класика, с която няма по какъв начин да сбъркаме. Не е нужно да го съобразяваме със сезона, с трендовете, с облеклата, които носим и даже с цвета на кожата ни и косата.

А в случай че път белият цвят ни се стори прекомерно обикновен и отегчителен, има хиляди способи, с които може да го разнообразим. Дали ще сложим искра, пъстър акцент, апликация, или пък ще рисуваме непосредствено въху него - разновидностите са доста.

Ето някои в действителност положителни и свежи хрумвания, подбрани от In Style.

Черно и бяло

Дори и за някого да е тривиално, в действителност няма по-добро цветово дуо от черно и бяло. Така че, в случай че желаеме да прибавим ослепителен контрастност към белите си блестящи нокти, просто може да сложим тъмни геометрични форми на всеки нокът. И няма по какъв начин да останем незабелязани.

Плодов искра

Пролетта все по-осезаемо наближава и какво по-сладко в декора за нокти от дребни черешки. Все отново те са знак на топлите и слънчеви дни.

" Черешов " дизайн на фона на блестяща бяла основа - ефектно и занимателно.

" Френска вихрушка "

Този ослепителен бял маникюр е фиктивен от Том Бачик, обичаният занаятчия на ноктите на звезди като Дженифър Лопес и Селена Гомес. Именно той дава и забавното название.

Това френско омбре включва компактно, зимно бяло, което последователно се слива с неутрална основа. Акцентът е с блестящото покритие по цялата дължина на нокътя.

Малък подробност

Ако желаеме нещо по-семпло и изчистено, може единствено да сложим малко искра върху един от ноктите. При това единствено върху част от него, да вземем за пример на върха.

Лек колорит

Ако ни се желае пък да прибавим повече цвят върху белия лак, може да нанесем лек пъстър колорит върху него. Като да вземем за пример тази композиция от бяло и лавандула - хем не е натрапчива, хем придава прелестен искра на ноктите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР