Ако поне веднъж сте се качвали до базиликата Сакре Кьор,

...
Ако поне веднъж сте се качвали до базиликата Сакре Кьор,
Коментари Харесай

Одри Тоту и безупречният френски шик, който обожаваме

Ако най-малко един път сте се качвали до базиликата Сакре Кьор, знаете какъв брой невероятна панорама се разкрива към. А в случай че най-малко един път сте гледали „ Невероятната орис на Амели Пулен “ на Жан-Пиер Жьоне, може би сте следвали част от стъпките й из сантименталния квартал Монмартър. Е, в този момент си представете фешън ревю на същия този рид, което открива не следващия топмодел, а самата, която изигра Амели Пулен преди толкоз доста години. Дизайнерът Александър Матиуси, който стои отпред на марката Ami, неслучайно е направил този избор – и за мястото, и за това кой тъкмо да открие представянето на сбирката му за пролет/лято 2023 година. „ От всички квартали на Париж Монмартър заема най-специалното място в сърцето ми. Където и да съм живял в Париж, постоянно можех да зърна Сакре Кьор от прозорците си. Има ретро атмосфера, каквато на никое място другаде в столицата, идеално отразява полезностите на Ami и чества любовта, другарството и различността. Това е повода да нарека и сбирката Coeur Sacré ", споделя Александър.

 България даде път на Северна Македония с историческо гласоподаване! 24 юни 2022 | България даде път на Северна Македония! В историческо решение на Народното събрание през днешния ден партиите Продължаваме...
Самата Одри Тоту с класическия грациозен тренчкот пък като че ли още веднъж бе влезнала в обувките на очарователната Амели, с цел да напомни на гостите за какво всички толкоз обичаме тази героиня и тъй като всичко обичаме Париж. Едновременно с това актрисата за следващ път сподели оня безукорен френски изискан, който обожаваме и който можем да реализираме тъкмо с един тренчкот и една загадъчна усмивка.

След Одри Тоту по подиума минаха и топмодели като Кара Делевин и Кристен Макменами, които бяха приветствани от много звездни посетители. Сред тях се открояваха Карла Бруни, Жан Дамас, Джонатан Бейли и, която за следващ път ни сподели какъв брой елегантно стоят монохромните тоалети.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР