Ако политиците си преглътнат егото, няма да имаме никакъв проблем

...
Ако политиците си преглътнат егото, няма да имаме никакъв проблем
Коментари Харесай

Георги Кадиев: Проблемът пред правителство с третия мандат се нарича его


" Ако политиците си преглътнат егото, няма да имаме никакъв проблем да съставим държавно управление, което да е устойчиво и дълготрайно ", зави пред БНР депутатът от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Кадиев и посочи, че единственият проблем пред съставянето на държавно управление с третия мандат се назовава его. Той акцентира, че работещата формула е съдружно съглашение с пълноправни участници, без искания кой ще има министри и кой единствено ще поддържа.

Кадиев акцентира, че управлениетотрябва да бъде обща отговорност - споделен мандат и обща стратегия за осъществяване.

" Третият мандат се трансформира в някакъв култ. Няма безусловно никакво значение на кого ще бъде даден, тъй като всички ще вършим едно - да се опитаме да върнем " ИТН " на масата за договаряния и дружно да сглобим съдружно държавно управление ", уверен е социалистът.

По думите на Кадиев е неразбираема позицията на " Демократична България ". " Заради този култ да рискуваш бъдещото държавно управление и да накараш хората още веднъж да отидат на избори, когато явно се задава рецесия. Това е безусловно неясно ".

За нас няма никакво значение кой ще получи третият изследователски мандат, изрично акцентира той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР