Ако погледнете тези отделения, ще видите, че те са надписани.

...
Ако погледнете тези отделения, ще видите, че те са надписани.
Коментари Харесай

Оказва се, че не всеки знае за какво служат трите отделения на пералнята. Ще ви разкрием:

Ако погледнете тези отделения, ще видите, че те са надписани. На крайните са написани цифри, а в средата е нарисувана снежинка. При другите марки перални машини обаче този ред може да е друг.

На моята пералня отделенията в края са номерирани с римски числа, а междинното е маркирано със снежинка.

Отделението с римска цифра I, арабска 1 или буквата „ А “ е належащо за праха, който ще се употребява при предпране. Тук няма потребност да се наливат препарати, в случай че режимът не планува накисване.

За средствата, които се изразходват по време на главното пране, е належащо поделение с римска цифра II, арабска 2 или писмен знак „ B “. Използва се по време на всеки цикъл, в случай че не добавите продукта непосредствено в барабана.

Средното поделение постоянно е маркирано със звездичка, снежинка или цвете. Предназначено е за омекотителите. Преди да изплакнете, машината чака да налеете в това поделение артикул, предопределен да омекотява и да ароматизира облеклата. Но това не е наложително.

Като цяло тези отделения са основани по този начин, че пералната машина да приема нужния перилен препарат по време на другите цикли на пране и да не се смесват.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР