Ако победим ГЕРБ на тези избори, имаме възможност не само

...
Ако победим ГЕРБ на тези избори, имаме възможност не само
Коментари Харесай

Нинова: Ако победим ГЕРБ на евровота, можем да ги отстраним от властта

Ако победим ГЕРБ на тези избори, имаме опция освен да изпратим в Европейския парламент хора, които ще пазят българските ползи, само че можем да отстраним ГЕРБ от властта и да стартираме смяната в България. Това разгласи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в политическия си отчет пред делегатите на Конгреса на партията по подготовката за евроизборите.

"Вечни ръководители няма. Нашата партия не се крепи на един човек и на ръководителя си. Тя се крепи на вас – членовете и симпатизантите ни ", сподели Нинова и подсети, че откогато е отпред на партията е въведен двугодишен мандат за водача – т.е. 8 година, и директен вътрешнопартиен избор.

Според нея в случай че изборите са почтени, Българска социалистическа партия ще ги завоюва.

"Срам е отводът от машинното гласоподаване, само че те го вършат, с цел да фалшифицират. Сигурно доста хора се двоумят кого да изберат. Ние просто ви обещаваме празни думи, а с дейности пазиме българската конституция, християнските полезности, фамилията и децата ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова изясни, че хората би трябвало да дадат доверието си на Българска социалистическа партия, тъй като до момента в който другите партии търсят виновността отвън себе си, столетницата единствена е имала смелостта да признае грешките си. И също така почнала смяната от себе си – постепенно, трудно, с вътрешни земетресения, само че непроменяемо. Като даде за образец с изключение на мандатността на водача, и тази на депутатите. Лишихме се от знакови персони, само че показахме че политиката не е самоцел и безконечна, изясни Нинова.

Тя назова операция това, че Българска социалистическа партия е антиевропейска партия и приказките, че ще ни изведе от Европа. Днес доста от водачите на Европа имат нашето схващане за нейното бъдеще и това е въпреки и закъсняло самопризнание за проевропейската визия на Българска социалистическа партия, изясни тя.

Европейски Съюз е в рецесия, неравенствата са големи, жителите обедняват, а съюзът е все по-разединен. Досега Европа се управляваше от десните партии и вместо Европа на жителите, а трансфораха в Европа на ползите, монополите и колосите. Полагат грижа не за хората, а за огромните акули, подлага на критика тя.

Правителството мисли единствено за личното си оцеляване, счита водачът на Българска социалистическа партия. Тя уточни, че на националната среща на ГЕРБ преди седмица не е имало хрумвания за развиването на България и платформа за бъдещето на Европа. Единствената им паника беше падащият им рейтинг и изравняването им с Българска социалистическа партия, добави Нинова. "Докато те си вършат дискотека и диджеят им пуска сини и червени лампи, годишно изгасват лампите на един приблизително огромен град като Разград, тъй като се топим като народ ", уточни тя.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР