Aко планирате вече летните си , планирайте добре и пътя.

...
Aко планирате вече летните си , планирайте добре и пътя.
Коментари Харесай

10 неща, които трябва винаги да носите, когато пътувате със самолет

Aко планирате към този момент летните си, планирайте добре и пътя. Смяна на полети, продължителни полети, очакване по опашки, проверки – пътуването със аероплан не е най-удобното нещо на света, само че можем да си спестим много неудобства, в случай че имаме всичко належащо подръка. 

Лек широк шал
Широк шал от мека комфортна материя освен е идеалният аксесоар, а е и доста комфортен за намятане или завиване по време на полет. Освен това постоянно може да бъде прегънат по този начин, че да служи и като възглавница. Не заема съвсем никакво място, а в случай че ще посещавате забележителности, където се изисква да сте покрити, с един патрон сте отстреляли (поне) два заека.

Удобни обувки
Някои дами могат да летят и със стилето на 12 см, изключително достижение за пред жълтите вестници, само че това са по-скоро VIP персони в частни самолети. Особено за дълъг комфортни (и широки) обувки са доста нужни. Освен това е целесъобразно да са от естествени незапарващи материи и да можете да ги събувате и обувате елементарно.



Специални чорапи
Ако имате и най-малък проблем с вените, а и да нямате, компресиращи чорапи за дълъг полет могат да ви спестят доста главоболия. В момента има огромен избор на такива в най-различни симпатични десени, тъй че няма да наподобявате на преди малко изписани от болничното заведение.

Очила
Ако носите контактни лещи, сухият въздух в самолета може да е проблем. Така че по-добре ги заменете с очила.

Чанта през рамо
Т.нар. диагоналка е доста подобаваща за полет и летищни прехвърляния. Има доста елегантни и красиви модели. Огромните чанти " тоте " са хубави и комфортни, само че да имаш подръка главното, е безпределно потребно. Никой не обича да го подвигат, с цел да „ си вземете едно нещо ” от багажното над главата му.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР