Ако пиете повече от 5 кафета или 250-300 мл концентрирано ...

Ако пиете повече от 5 кафета или 250-300 мл концентрирано

53% повече инсулти и слабоумие при много кафета всеки ден

Ако пиете повече от 5 кафета или 250-300 мл съсредоточено дневно , вие не знаете какво си причинявате. Но учените от Университета на Южна Австралия доказаха с проучване върху 18 000 души на възраст от 37 до 73 години няколко много опасни свойства на кафето за тези , които имат навика да се наливат с него в огромни количества.

53 % скача рискът за пиещите повече от 5 кафета за инсулт и малоумие . Продължава изследването за още констатирани към този момент неприятни въздействия на количеството от ободряващата напитка върху мозъка,

В същото време учените са единомислещи , че кафето има и някои положителни резултати , само че при стеснен банкет от страна на хората.

Изненадващо за мнозина е, че то да вземем за пример се отразява много стимулиращо на потентността. Така че, вместо едно малко за кураж, което постоянно „ мятаме” при да извършим крачка към задълбочаване на контакт с интересуващ ни обект, става известно по-добре е да „ мушнем” едно кафе.

То въздейства добре и на искрено – съдовата система, а цялостният му резултат върху нея оказва помощ за удължение на живота, свидетелстват австралийските учени....

Източник: slava.bg