Ако пътувате често със самолет, със сигурност знаете колко ограничени

...
Ако пътувате често със самолет, със сигурност знаете колко ограничени
Коментари Харесай

8 безплатни неща в самолета

Ако пътувате постоянно със аероплан, сигурно знаете какъв брой лимитирани може да са услугите на борда (особено в случай че сте икономична класа). Всъщност обаче, нещата не са такива, каквито наподобяват. Особено в случай че знаете защо тъкмо да попитате. Налични са голям брой безвъзмездни екстри, с които можете да извършите полета си по-приятен.

Обиколка в кабината на водача

С дете сте? Пилотът може и да се съгласи да ви разведе из кабината и да ви покаже всички забавни неща изцяло гратис. Просто в края на полета, попитайте.

Второ ястие храна

Полетът, на който сте, включва безвъзмездна порция храна? Чудесно – попитайте за в допълнение. Винаги има някой, на който не му е до ястие и екипажът може да ви даде неговият сандвич или кроасан. Особено в случай че е нощен полет. Тогава множеството пасажери спят и не пипат предоставената им храна.

Да ви намерят доктор

Ако на някой пасажер му прилошее и има незабавна потребност от здравна помощ, може да помоли екипажа да потърси доктор на борда. Това ще бъде оповестено на високоговорителя. Ако пък сте вие доктор и го обявите първоначално, ще получите безвъзмездна храна и напитка.

Хапчета

Боли ви глава, зъб или нещо сходно? Екипажът разполага със специфична здравна чантичка, цялостна с всевъзможни обезболяващи. Те са длъжни да ви дават, каквото ви би трябвало.

Санитарни кърпички

Едва ли е загадка за някого, че всичко, което пипате на борда, е мръсно. Дръжки, седалки, копчета, каквото се сетите. Ако желаете да почистите повърхностите, които ще пипате, помолете за кърпички. Стюардесите нормално имат.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР