Ако пак влизаме в схеми, има и много други схеми,

...
Ако пак влизаме в схеми, има и много други схеми,
Коментари Харесай

Рамадан Аталай за проваления избор на председател на НС: За първи път от 1997 г. виждам такова нещо

Ако отново влизаме в схеми, има и доста други схеми, посредством които въобще да не съберем кворум и отново да отидем на избори. За първи път от 1997 година виждам такова нещо, само че очевидно и това може да се случи.

Това сподели в коридорите на Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Рамадан Аталай, който разяснява невижданата обстановка към избора на ръководител на Народното събрание.

" Политическите водачи да седнат и да се схванат за едно консенсусно лице. Движение за права и свободи желае да се ситуира Народното събрание и след това да се премине към идващите стъпки - да се сътвори държавно управление, в случай че има болшинство. Ако няма болшинство, отиваме на избори, само че какво по-различно ще се случи на тези нови избори и какво да чакаме от тях? Избирателят ще реши доста тъкмо и ясно кой докара страната до това състояние и кой не желае да поеме ръководството на страната. Едните ги е боязън да вземат ръководството и да ръководят, на другите страстите им надвиват и от неумелост - желаят, но не могат ", добави той.

" Не знам какво ще сънуваме довечера. Всички останали партии чакат тази рецесия да се оправи от единствено себе си и те да дойдат, да седнат на пиедестала и да кажат - " Ние можем да управляваме ". Пак ще попитам - " Кой докара страната до това състояние? " Знам единствено, че Движение за права и свободи може да извади България от тази обстановка ", приключи Рамадан Аталай.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР