„Ако отидем на избори и тези избори отново не дадат

...
„Ако отидем на избори и тези избори отново не дадат
Коментари Харесай

Христо Иванов: Ако пак има избори, ще влезем в спирала на дестабилизация


„ Ако отидем на избори и тези избори още веднъж не дадат отговор на въпроса по какъв начин ще се ръководи страната, ще влезем в една безусловно трайна и непредсказуема серпантина на дестабилизация “.

Това сподели в изявление за предаването „ 120 минути “ съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов в отговор на въпроса за какво политическата групировка ще опита да образува кабинет, в случай че получи третия мандат.

„ Ако ни бъде даден третия мандат, ние би трябвало да предложим форма и би трябвало да опитаме да го да го осъществяваме, тъй като виждаме избрани благоприятни условия. Тези благоприятни условия са свързани с опасности, само че дано да разберем, че няма в тази обстановка, в която се намираме, положителни варианти “, разяснява Иванов.

ГЕРБ може да се окажат първа политическа мощ при избор наесен, само че нямат сътрудници, разгласи зам.-председателят на Демократична България.

По думите му групировката не е афектирана от фразата „ меки диалогичин китки “, които министър председателят в оставка включи в собствен пост във „ Facebook “ а след това изтри, тъй като „ България е по-голяма от всички нас “.

Гледайте цялото изявление във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР