Ако още не сте гледали , може би сега е

...
Ако още не сте гледали , може би сега е
Коментари Харесай

5 сериала, с които се пренасяме в британския кралски двор

Ако още не сте гледали, може би в този момент е моментът да го направите - Netflix Топ 10, като доближи върха в 37 страни, в това число Обединеното кралство, Съединени американски щати, Канада, Австралия, Германия, Италия и Франция.

Затова днешната селекция от сериали стартира точно с истинската продукция на Netflix, с цел да продължи с още няколко завладяващи поредици. 
 Реакции за 18 ноем 2022 | Приемането на предложенията за промени в Изборния кодекс след 18-часово съвещание отприщиха всички пристрастености,...
“Короната ”

Сериалът, основан от Питър Морган, чийто първи сезон излиза през 2016 година, открехва вратите на Бъкингамския замък, с цел да показа актуалното кралско семейство. Извън формалните церемонии епизодите демонстрират всички тези страхове, любови и кавги, с които се сблъскват Елизабет II, сестра й Маргарет, принц Филип и всички към тях. Всеки сезон е обвързван с избран интервал от техния живот и значими събития, които се случват във Англия, по тази причина в третия актьорският състав е заменен и за ролята на Елизабет II Клер Фой отстъпва мястото си на Оливия Колман. Това се случва и с останалите съществени персонажи.

Успехът на „ Короната “ продължи и с четвърти сезон, в който своето блестящо наличие направи Ема Корин, което се превъплъти в. За ролята си тя взе и няколко влиятелни статуетки, като те бяха дребна част от премиите, с които бе почетен този сериал. 



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР