Ако Организацията за забрана на химическото оръжие (ОЗХО) потвърди отравянето

...
Ако Организацията за забрана на химическото оръжие (ОЗХО) потвърди отравянето
Коментари Харесай

Маас: Санкциите срещу Русия за отравянето на Навални са почти неизбежни

Ако Организацията за възбрана на химическото оръжие (ОЗХО) удостовери отравянето на известния съветски опозиционен водач с химическия сътрудник „ Новичок “, Европейският съюз ще реагира съответно, съобщи немският външен министър. " Германия е предала следствието на ОЗХО. Ако заключенията на немската, шведската и френската лаборатории бъдат доказани, ще има явен отговор от Европейски Съюз ", сподели Маас в изявление за t-online.
Германският външен министър означи, че Европейският съюз ще вземе координирано решение за налагане на наказания против Русия, което съгласно Маас ще стане неизбежно, в случай че отравянето на Навални с „ Новичок “ бъде доказано от ОЗХО. " Такова жестоко нарушаване на интернационалното съглашение за химическо оръжие не може да остане без отговор. По това сме на едно мнение с Европа ", сподели Маас.
 Берлин отхвърли на съветското посолство достъп до Навални Берлин отхвърли на съветското посолство достъп до Навални
Руското посолство в Берлин получи отвод от немското външно министерство на настояването за консулски достъп до Алексей Навални. Това се...
На въпроса дали Германия е подготвена в този случай да откаже да взе участие в газопровода от Русия до Германия, Маас отговори: „ Трябва деликатно да обмислим какви заключения да създадем от случая Навални. По линията на газопровода вземат участие повече от 100 компании, половината от тях - немски. Затова доста европейски служащи ще пострадат, в случай че строителството спре. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР