Ако някой разбира от зима, това са скандинавците. Техните безкрайни

...
Ако някой разбира от зима, това са скандинавците. Техните безкрайни
Коментари Харесай

Как да си направите скандинавски балсам за напукани устни само с 2 съставки

Ако някой схваща от зима, това са скандинавците.

Техните безкрайни зими, потънали в безконечен мрак (там слънцето залязва още в три следобед) и минусови температури са ги трансформирали в същински експерти по студа, снега и битката с депресията.

Един от хубавите препоръки, които скандинавките биха ни дали по тематиката за хубостта през зимата, е да пазим устните си добре хидратирани. Всички знаем какъв брой неприятно е да изсъхнат и какъв брой боли когато се напукат.

Затова тези красиви и високи дами имат табиет да подготвят за фамилията си домакински еликсир за устни единствено с две съставки – кокосово масло и пчелен восък.

 красива жена Thinkstock

И двете съставки можете да поръчате елементарно по интернет или да купите от магазин за био артикули.

Мерете количеството с чаена лъжичка. Съотношението е 1:1.

Пчелният восък би трябвало да се разтопи на водна баня, добавяте към него кокосовото масло, което също елементарно омеква от топлината, разбърквате добре и изливате до момента в който е течно в малко бурканче.

Когато се втвърди, към този момент имате прекрасен, естествен и без никакви добавки еликсир за устни. С него можете да мажете и бузите на децата преди да излезете да карате шейни.

 красива жена Thinkstock

Ако желаете по-кремообразна примес, увеличете количеството на кокосовото масло.

И в случай че с този еликсир няма по какъв начин да станем високи, руси и красиви скандинавки, то най-малко можем да станем едни наши дами с хубави устни. Което не е малко, нали ;)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР