Ако новите ви обувки са прекалено стегнати, не бързайте да

...
Ако новите ви обувки са прекалено стегнати, не бързайте да
Коментари Харесай

Как да разширим тесните обувки

Ако новите ви обувки са прекомерно стегнати, не бързайте да се откажете от тях. Предлагаме ви няколко трика, с чиято помощ тесните обувки ще ви паснат идеално.
Кои обувки могат да бъдат разширени?
Можете да разширите, както обувките от естествена, по този начин и тези от изкуствена кожа. Но в случай че обувките са от мушама, надали ще съумеете да ги разширите. Утехата в този случай е, че те нормално са евтини.
 Ето за какво в никакъв случай не би трябвало да носим едни и същи обувки всеки ден Ето за какво в никакъв случай не би трябвало да носим едни и същи обувки всеки ден
На всички се е случвало да купим оня неповторим чифт обувки, които с изключение на доста изискан е и извънредно комфортен. Но в действителност ротацията на раз...
Много обущари дават услуги за разпъване на обувки. Отидете до най-близката работилница и поверете неуместните обувки на експерт.
Може да закупите и специфична пяна за разпъване на обувки. Но в случай че е невероятно да извършите нито една от тези рекомендации, заложете на следните трикове.
Фризер и торбички с вода
Вземете две плътни торбички. Напълнете ги с вода и ги поставете в обувките си, тъй че пликовете да придобият формата на крайници ви. Поставете обувките дружно с с торбички с вода във фризера. Когато водата замръзне, извадете обувките си и оставете водата да се разтопи. След това извадете торбите и избършете вътрешността на обувките със суха забрадка. Когато водата замръзне, тя се уголемява и притиска обувката, като по този метод я разтяга.
 Какво издават обичаните ви обувки за вас Какво издават обичаните ви обувки за вас
Сигурно сте чували, че чифт нови обувки могат да създадат една жена по-щастлива. Научно потвърдено е, че покупката на нещо ново повдига н...
Препарат за разчистване на прозорци
Напръскайте обувките си с алкохолен препарат за разчистване на прозорци. Сложете дебели чорапи и обуйте обувките. Ходете с тях най-малко час.
Още един трик за поддръжка на обувките
Ако обувките ви са от кожа, намажете ги с горещо ленено масло, с цел да не пропущат вода.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР