Ако не сте тръгнали към морето, то със сигурност сте

...
Ако не сте тръгнали към морето, то със сигурност сте
Коментари Харесай

17 идеи за най-красивото градинско парти

Ако не сте тръгнали към морето, то сигурно сте от хората, които се чудят по какъв начин да се спасят от жегата на августовките дни. Ние сме тук с съвършеното решение – градинско празненство по залез слънце със студени питиета и доста другари. По-надолу ви представяме основните стъпки за организирането на запаметяващо се лятно събиране навън. 
    View this post on Instagram           
A post shared by Zara Home (@zarahome) on Apr 10, 2019 at 11:00am PDT

Разбира се, първото нещо, което е от огромно значение, е изборът на вярното място за празненството. Ако сте от късметлиите, които имат градина в задния си двор, значи няма защо да се тревожите. Всички останали могат без проблем да заложат на поляна в парка или пък на някоя дребна градска градинка. Следва да решите къде ще настаните вашите другари.

Ако търсите нещо комфортно и автентично, можете се спрете на популярните дървени палети, които да ви послужат, както за маса, по този начин и за пейки. Ако пък желаете да заложите на нещо по-семпло и налично, се сдобийте с няколко одеяла за пикник и доста цветни възглавници. За спомагателна романтика ви предлагаме да вземете със себе си фенери, свещи или дребни лампички, с които да украсите мястото.
    View this post on Instagram           
A post shared by H&M HOME (@hmhome) on Jun 29, 2019 at 12:01am PDT

И несъмнено, няма по какъв начин да организирате съвършеното градинско празненство, без да обърнете особено внимание на напитките и хубавата музика. Заложете на свежите и летни усети – плодовата лимонада, пунша или разнообразните коктейли, а за задушевната атмосфера се доверете на някой mellow плейлист и се насладете на приятното преживяване.
 29 стайлинг хрумвания за пикник в парка
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР