Ако не сте слушали изпълнения на ска-пънк групата Спални места“,

...
Ако не сте слушали изпълнения на ска-пънк групата Спални места“,
Коментари Харесай

Пънк триото „Спални места“ представя втория си албум „Прагматично тъжен“

Ако не сте слушали осъществявания на ска-пънк групата „ Спални места “, време е да го извършите. И несъмнено за задачата няма да ви би трябвало място за спане, тъй като песните им са цялостни с сила и несъмнено няма да ви оставят индиферентни.

В студиото на Радио София при Боян Бочев и Таня Марковска пристигнаха и се разговориха Кубрат Аргилашки - фронтмен и китарист на групата, и барабанистът Борис Божилов (който другояче се увлича и от политически науки). Отсъствие пишем само на басиста Тото.

Кубрат е и стендъп комик, не крие, че няма музикално обучение, само че идол от ранга на Кърт Кобейн не го е оставил единствено със слушалките.

Преди към половин месец „ Спални места “ пуснаха втория им студиен план „ Прагматично печален “ (първият е „ Гадже, гадже, някогашна “).



В радио гостуването чухме три от 8-те траковете в новата сбирка, само че вие може да чуете диалога в целокупност, а песните – в музикалните платформи.

Иначе бандата е известна измежду младежите със своите мелодични песни с радостен текст, постоянно описващи обстановки от всекидневието на почитателите им. Триото е повлияно и от известната просвета от началото на хилядолетието до 2010-та и банди, като Blink 182 и Sum 41. 

Всъщност – да, .

Преди това чуйте и диалога при нас, де...
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР