Ако не сте опитали сами този метод от градинари, които

...
Ако не сте опитали сами този метод от градинари, които
Коментари Харесай

Задължително направете това със зелките преди да сложите кисело зеле

Ако не сте пробвали сами този способ от градинари, които не употребяват химически препарати за растителна отбрана, може би в никакъв случай няма да повярвате в неговата успеваемост. Той служи за справяне с гъсениците по зелето, които изяждат листата му и снасят яйцата си в него. За да се отървете от тях няма да ви би трябвало нищо друго, с изключение на елементарна паста за зъби.

За задачата напълнете използваните тубички от паста за зъби с вода и ги оставете за 2 часа, с цел да се наквасен засъхналите останки по тях. След това изстискайте тази течност в шише с разпръсквач.
 Жена постави щипка сол в млякото, резултатът е отличен Жена постави щипка сол в млякото, резултатът е отличен
За да не се вкисва бързо прясното мляко, незабавно щом отворите опаковката му, може да прибавите в него щипка сол. Така то ще остане пресен...

Ето че вашият разтвор срещу паразити към този момент е подготвен. Напръскайте с него повърхността на зелето и ще бъдете изумени от резултата. Гъсениците към този момент няма да се появяват по неговите листа.

Забележка: Преди консумация на зеленчука, даже и да не сте употребявали никакви препарати за отбрана, постоянно остранявайте външните му листа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР