Ако не се запази интегритета на ПП и вътре надделят

...
Ако не се запази интегритета на ПП и вътре надделят
Коментари Харесай

Боряна Димитрова призова ПП да бъдат внимателни в кадровата си политика, визирайки Радостин Василев

„ Ако не се резервира интегритета на Политическа партия и вътре надделят центробежните процеси, понижават възможностите за сформиране на държавно управление. Този следващ епизод наподобява като режисура, в която има не една, а доста пушки, с една съществена цел да се блокират всички парламентарни процедури, освен тази за сформиране на държавно управление “, разяснява в ефира на Българска национална телевизия социологът Боряна Димитрова.

Тя прикани Политическа партия да бъде по-внимателна в кадровата си политика, визирайки Радостин Василев, за който показа, че на него не може да се разчита и го дефинира като " бомба със закъснител ".

На България ѝ би трябвало постоянно държавно управление, с цел да работи в границите на парламентарната народна власт. Няма ли държавно управление, нямаме изпълнителна власт, тъй като сегашната изпълнителна власт е безконтролна, добави социологът.

По думите ѝ, с цел да има по-малко напрежение сред Политическа партия и ГЕРБ, би било хубаво в проектокабинета " Денков-Габриел " да участват повече специалисти и по-малко политически лица.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР