Ако напоследък имате усещането, че късметът и парите ви се

...
Ако напоследък имате усещането, че късметът и парите ви се
Коментари Харесай

Привлечете късмета и богатството с няколко прости стъпки

Ако в последно време имате чувството, че шансът и парите ви се изплъзват сред пръстите, то съществува извънредно елементарен метод да ги привлечете още веднъж към себе си.
Замисляли ли сте се в миналото каква е силата на прозорците в дома ви? Може и да ви звучи необикновено, само че те имат невероятна магична мощ, която безусловно може да преобърне живота ви.
 25 късметчета за месец ДЕКЕМВРИ 2020 година 25 късметчета за месец ДЕКЕМВРИ 2020 година
Какво ли ни чака през месец декември – в любовта, на работа, в персоналния живот и в връзките ни с другари и близки? Можете да си...
Освен това биха могли да прогонят злите сили надалеч от вкъщи ви, като ви донесат мечтаната естетика.
За да задействате тази мощ би трябвало да положите напълно малко старания.
Сложете бели пердета. Ако не харесвате този цвят, най-малко изберете допустимо най-светлите. Важно – не избирайте тъмни завеси, изключително черни! Те притеглят неприятната сила и тъмните сили.  Не забравяйте, когато избирате цвета на пердетата си вие създавате своебразна невидима бариера с външния свят, която ще пази освен вас, само че и фамилията ви.
Поставете на перваза си мидички, рапанчета или различен тип морски блага. Така ще пуснете благоденствието в дома си. Сложете по малко сол на всички первази на прозорците в дома си, в случай че в последно време сте забелязали че в живота ви се нижат акцидент след акцидент. Ако го извършите не след дълго ще забележите коренната смяна, която ще настъпи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР