Ако може да каже с една дума кое е най-голямото

...
Ако може да каже с една дума кое е най-голямото
Коментари Харесай

29 стайлинг вдъхновения от новата колекция на Виктория Бекъм

Ако може да каже с една дума кое е най-голямото й ентусиазъм за сбирка пролет/лято 2022, която показа в границите на Седмицата на модата в Лондон, то тя е. Да, тя нееднократно се е вдъхновявала от мъжкия дрешник, а в този момент наднича непосредствено в този на най-любимия си мъж. Сред тях е синята oversize риза, която виждаме в композиция с необятен панталон и колан. Ризата е тъкмо като тези модели, които Дейвид носи по време на ваканциите им и които постоянно е подготвен да показа с нея.



„ Мъжкият контур е част от нашето ДНК “, споделя Виктория, а този този път в съзнанието й не стопират да изкачат добре облечени мъже, измежду които Леонардо ди Каприо и Рей Лиота. Разбира се, и Дейвид. Затова виждаме и няколко костюма, още веднъж в по-обемен контур за обичаната ни андрогинна визия.

Освен тях обаче, Виктория остава вярна и на подчертаната женственост, която пресъздава в красиви дълги, които са елегантни, минималистични и доста ефирни. Рокли, в които всяко едно момиче ще се припознае.



Тя се заиграва и с комбинирането разнообразни материи и разнообразни стилове в един тоалет, с цел да покаже, че от време на време състезателен поло тишърт може да наподобява извънредно стилно в комбиниране с пола в металически отражения. Този детайл на изненада в събирането на две крайности е част от метода на Виктория за идната пролет, тъй като както споделя самата тя: „ Не обичам да опълчвам избрания като неприятен усет или добър усет, просто тъй като неприятен усет носи неприятна конотация. “ А никой няма потребност от нея, нали?



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР