Ако мислите, че е невъзможно да отслабнете за 90 минути,

...
Ако мислите, че е невъзможно да отслабнете за 90 минути,
Коментари Харесай

Нова диета за 90 минути, която се превърна в истински хит

Ако мислите, че е невероятно да отслабнете за 90 минути, грешите. Британските диетолози съумяха да изненадат целия свят, разработвайки неповторима диета, наречена " 90 минути ".

Ноу-хауто е дело на група учени от английския университет в Съри.

Същността на техния способ е извънредно елементарна - просто би трябвало да отложите времето, в което се храните с 90 минути. Те твърдят, че с помощта на този способ бързо ще се сдобиете с мечтаната фигура.

Но най-важното е, че с цел да отслабнете, не е належащо да се отказвате от обичаните си храни или да броите калориите, които приемате.

Как работи този режим?

В опита са взели участие хора от разнообразни възрастови групи, които са били разграничени на две групи, като всеки от тях е бил с разнообразни проблеми с тежестта.

Участниците от едната група са траяли да се хранят, както нормално, до момента в който тези от другата са били помолени да изместят времето за закуска, обяд и вечеря с тъкмо 90 минути.

Участниците от втората група са отслабнали два пъти по-бързо и по-ефективно спрямо другата група.

Според учените този резултат се изяснява с намаляването на броя на храненията, изключително вечер. Освен това е открито, че участниците от втората група са били със доста по-нисък вкус от тези от първата. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР