Ако ме поканят, ще отида! Ще отида, стига да се

...
Ако ме поканят, ще отида! Ще отида, стига да се
Коментари Харесай

Борисов: Много фирми работят и въобще не сме ги засегнали

" Ако ме поканят, ще отида! Ще отида, стига да се съберат депутатите, само че те са в карантина. Не са ли в карантина, или те са извънземни и не важи за тях карантината. Или са безсмъртни, видя се, че не са. Двама от депутатите на ГЕРБ още са заболели. Трябва да ги разболеем всичките ли? ", попита още министър председателят. Това съобщи министър председателят Борисов на снощния брифинг по тематиката за чуването му в Народното събрание по искане на Българска социалистическа партия.

" Снощи ми се обади Кристалина Георгиева и ми сподели: " Бойко, довечера на мека пухена възглавничка сладостен сън ще спиш ". " ЕЦБ е споделила - толкоз ви имаме вяра, че, в случай че нещо стане, ще ви изпратим колкото желаете евра. Тя и печатницата е в България, тъй че напряко ще идем и ще си ги вземем ", сподели министър председателят.

" Надявам се, че ще издържи /б.р. обществената ни система/, по тази причина тези суапови линии, грантове и парите от бюджета се употребяват. Искам, в случай че може и на 6 май да падне изключителното състояние на Гергьовден за парада, тогава отново ще има Европейски съвет. Заплатите си ги даряваме от сърце. Аз го върша с огромно наслаждение. Говорихме през днешния ден с Дончев да ги дадем парите за обществено слаби, да знаем къде ще отидат тези пари ", продължи министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР