Ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, правителството ще падне. България ще

...
Ако Истанбулската конвенция бъде ратифицирана, правителството ще падне. България ще
Коментари Харесай

Политолог: Валери Симеонов е в менгеме

Ако Истанбулската спогодба бъде утвърдена, държавното управление ще падне. България ще бъде първата страна, която ще отхвърли Истанбулската спогодба. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия проф. Михаил Константинов.

ГЕРБ осъзна действителността, направи крачка обратно, уповавам се да направи и останалите крачки, добави проф. Константинов.

По думите му държанието на вицепремиера Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила не е дейно и не способства за осъществяването на задачите му. Той вреди на себе си, на държавното управление, клати страната. Надявам се обаче, че нещата по тази линия ще се оправят, разяснява проф. Константинов.

Мисля, че референдумът е изходът от обстановката с Истанбулската спогодба. Не помня такова разделяне у нас от времето на рухването на комунизма. Това разделяне е извънредно нездравословно и би трябвало да се откри някакъв излаз, а няма нищо по-чисто от референдума. По-добре е да се мине през референдума, тъй като това ще избави всички. В чисто юридически смисъл Истанбулската спогодба е доста малоумен, празен документ, съобщи още проф. Михаил Константинов.

Управляващите би трябвало да са доста глупави, с цел да се разпаднат в този момент, когато данните за икономическия напредък са положителни и се усещат резултатите от икономическата непоклатимост, съобщи политологът Първан Симеонов. Валери Симеонов отново си изтърва нервите, той изпада в някакво менгеме – оставката му желаят демократичните протестиращи, а и търпението на Борисов е на привършване. Ако Валери Симеонов оцелее в този момент, това ще е последният път, който сходно държание ще му се размине, акцентира Първан Симеонов.

Борисов сега е в извънредно неуместната позиция да пази джендър стилистиката. Съмнявам се, че и на самия него му харесва днешната обстановка, защото Борисов и джендър в едно изречение е оксиморон, сподели още политологът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР