Ако искате да пиете любимата си кофеинова напитка, без да

...
Ако искате да пиете любимата си кофеинова напитка, без да
Коментари Харесай

Така приготвено кафето, може да удължи живота ви

Ако желаете да пиете обичаната си кофеинова напитка, без да се притеснявате, че приемът у може да докара до проблеми със здравето, би трябвало да знаете по какъв начин вярно да приготвяте кафето си.

Повечето хора не се замислят върху това дали има верен и погрешен метод. Желанието им да си набират дозата кофеин рано заран замъглява тяхното схващане. Днес обаче сме решили да ви разкажем малко повече за това по какъв начин вярно да си приготвите кафето, тъй че да удължите живота си.
 Дрямка зад кормилото: Доколко дейно е в действителност кафето? Дрямка зад кормилото: Доколко дейно е в действителност кафето?
Сънливостта е водещата причина за произшествията и смъртните случаи по автомагистралите. През 2013 година австралийско изследване потвърди, че шо...

Кафето влия на сърцето – научете се по какъв начин вярно да го приготвяте?

Може и да не знаете, само че кафето, което не се филтрира, способства за увеличение на холестерол в кръвта. Когато се употребяват филтри, това бива отстранено. Рисковете от сърдечен удар понижават фрапантно.

Забравете за подготвяне на кафе в преса и варено в кафениче. То е доста по-вредно за вас.

Изследването открива още, че кафето, приготвено посредством варене или в преса за кафе, усилва риска за сърдечни заболявания.
 Никой не вярваше, че утайката от кафе служи и за това. Сега всички я събират в бурканче Никой не вярваше, че утайката от кафе служи и за това. Сега всички я събират в бурканче
Свикнали сме всяка заран, откакто си приготвим обичаната кофеинова напитка, да изхвърлим утайката в кофата с боклуци. Дори пропущам...

Смята се, че турското кафе е по-вредно, в сравнение с филтрираното. Дори някои от проучванията сочат, че по-здравословно е да се пие кафе през книжен филтър, в сравнение с въобще да не се пие.

Приготвяйте си филтрирано кафе, в случай че желаете да живеете по-дълго!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР