Ако искате да имате красива и гладка кожа, то трябва

...
Ако искате да имате красива и гладка кожа, то трябва
Коментари Харесай

Съставката, която ще направи кожата ви копринено мека и гладка

Ако желаете да имате красива и гладка кожа, то би трябвало непрекъснато да се грижите за нея. Ежедневно порите се запушват и е нужно да използваме ексфолииращи артикули.
Знаете, че предлаганите по пазара ексфолианти ухаят прелестно, само че и са също толкоз скъпи. Сигурно всеки от вас има на разположение пакетче сода за самун?
Да, няма неточност. Това е продуктът, чиито фини гранулки са в положение да отстранен запушванията на порите, известни като черни точки.
Как да използваме сода за самун като ексфолиращ артикул?
 НИКОГА не яжте това, в случай че желаете да имате красива кожа НИКОГА не яжте това, в случай че желаете да имате красива кожа
Не постоянно красивата кожа е резултат от подобаващите козметични артикули. Често пъти тя се въздейства от храните, които консумираме. Това важи...
Много зависи от положението на вашата кожа. Дамите, които имат по-чувствителна епидермална тъкан, за предпочитане е да вършат почистването през седмица. Ако обаче страдате от прекалено омазняване, е най-добре да почиствате лицето един път или два пъти в седмицата.
Преди да споделим рецептата, ще вмъкнем, че самата процедура лишава безусловно две минути. Не е нужна предварителна подготовка, нито набирането на масла, тоници и всевъзможни други козметични артикули, които да вземат участие в ексфолианта.
Какви стъпки да следваме?
Най-напред вземете пакетче сода, което коства стотинки. Дори да объркате пропорциите, не е нищо ужасно. Няма да си навредите, ни минимум. Вземете 2 с.л. от наличието в опаковката и го смесете с малко хладка вода, тъй че да се получи необичаен крем.

 Кожата ви ще засияе до дни, в случай че правиш това Кожата ви ще засияе до дни, в случай че правиш това
Много постоянно се случва през зимата кожата да губи своя искра. Сухият въздух в пространствата и ниските температури извън оказват отрицател...
Можете да оставите сместа да престои известно време, в случай че имате самообладание. В противоположен случай нанесете непосредствено върху лицето и шията, като се стремите да избягвате региона към очите. Нужно е да ги пазим, тъй като другояче можем да предизвикаме парене, зачервяване или различен развой.
С върха на пръстите масажирайте ексфолиращия артикул, тъй че да обхване цялото лице. Още, до момента в който втривате с кръгообразни придвижвания, ще усетите по какъв начин порите стартират да се отпушват и като, че ли кожата се пробужда от сън. Чувството е в действителност ужасно.

След късия масаж, изплакнете с топла вода. За затваряне на портите използвайте студена вода, откакто сте отмили остатъците от сода.
Можете да нанесете тъничък пласт хидратиращ крем и да се насладите на превъзходно мека и гладка кожа, сходна на коприна!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР