Ако имате проблеми със събуждането, ето няколко съвета от Локално“,

...
Ако имате проблеми със събуждането, ето няколко съвета от Локално“,
Коментари Харесай

Най-лесните трикове за лесно разбуждане сутрин

Ако имате проблеми със събуждането, ето няколко съвета от „ Локално “, които ще ви оказват помощ.
Много е значимо да чакаме с неспокойствие идния ден. Намерете нещо позитивно, за което да мислите и това ще ви подтиква да се разсъните по-бързо. Наистина работи. 
Всяка вечер преди лягане доста от нас настройват алармата 3 пъти, с цел да ги разсъни заран. Няма смисъл от това – лишава ви най-малко 15 минути, с цел да се разбудите, а ставането ви е трудно, както и денят, който следва. Затова навийте алармата един път, само че оставете телефона по-далеч от вас. 

Не избирайте тревога, която ще ви разсъни бързо, само че и не избирайте тон, който ще ви изложи на стрес. 
Когато станете и алармата прозвучи от другия завършек на стаята, не взимайте телефона в леглото. Спрете алармата и отидете до банята. Измийте се добре и изпийте чаша вода. Това ще ви освежи и разсъни.
Може би към момента ви се спи? Отидете в хола или кухнята и включете тв приемника, само че на музикален канал. Слушайте музика, която ще ви накара да се усмихнете. След това отворете прозореца, с цел да влезе светлина. Поемете надълбоко въздух за няколко секунди и си пригответе кафе. Разбира се, би трябвало да знаете, че е целесъобразно да си лягате рано.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР