Ако имате котка, значи знаете, че това са удивителни животни.

...
Ако имате котка, значи знаете, че това са удивителни животни.
Коментари Харесай

Котките – природните емпати, способни да изцелят вашия разум, тяло и душа

 котка

Ако имате котка, значи знаете, че това са удивителни животни. Те са в огромна естетика с духовния свят и по тази причина са доста чувствителни към нашите потребности и потребностите на духовете към нас.

Котките са магични същества. Те пазят дома ни от негативната сила и зли духове. Известно е, че те са способни да възприемат това, което ние, хората, всекидневно не можем.

Древните египтяни да вземем за пример са почитали котките като богове. От античните времена чак до през днешния ден котките се считат за специфични. Да бъдеш до тях е прелестен метод да се понижи стресът, а мъркането им в някои случаи може даже да избави човек от главоболие. Тези животни, наподобява, знаят по кое време тъжим или се борим с нещо.

Забелязано е, че котките се държат необичайно, когато усещат извънредно наличие към себе си. Дори се приказва, че не им харесва мястото, в случай че усетят някакво психическо наличие там. В древноегипетската митология се приказва, че котките са благословени със мощ, защитаваща от зли духове, само че истина ли е това?

Смята се, че кучетата лаят нощем, с цел да изплашат злите духове. Същото се отнася и за котките. Будистите пък считат, че котките в действителност са душите на мъртвите, преди да придобият нов живот.

Смята се и че котките виждат всяка аура или зло наличие към себе си.

Мнозина са на мнение, че котките могат с лекост да предскажат бъдещето, тъй като могат да „ разпознаят “ или елементарно да усетят възприятията на близките. Те, несъмнено, не могат изцяло да ви предпазят от зли духове, само че несъмнено могат да ви предупредят, в случай че следва да се случи нещо неприятно.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР