Ако имаше световно първенство по емпатия, ясно е кои три

...
Ако имаше световно първенство по емпатия, ясно е кои три
Коментари Харесай

Хоби терапевти: тези зодии постоянно анализират себеподобните си

Ако имаше международно състезание по емпатия, ясно е кои три зодии щяха да се изкачат на стълбицата на спечелилите. Защото от 12-те знака на зодиака три са изключително състрадателни – и освен че не го крият, само че го и показват. Те обичат да влизат в ролята на занимание психолози…

Приятно ли ви е, или не (и усещате ли, или не), в случай че си имате работа с някоя от следните три зодии, душата ви ще бъде разнищена до най-малките детайлности.

1. Телец

Мекосърдечният Телец непрестанно се тревожи за околните си. Достатъчно е да споделите с него нещо, което да има даже далечна аналогия с проблем, този земен знак надали не ще ви се натрапи с желанието си да откри решение. Но приятелите на Телците ценят високо това тяхно качество. Родените под този знак са нещо като приемна за всевъзможен жанр проблеми. Те изслушват другия с внимание и състрадание и му оказват помощ с каквото могат.

2. Рак

Раците са под въздействието на Луната. Това ги подарява с един тип шесто възприятие, с помощта на което долавят и най-дълбоко заровените проблеми на себеподобните си. Този воден знак постоянно се води от интуицията си. Понякога обаче лечебната им помощ е нежелана, което води до неловки обстановки. Раците са познати и с това, че са непоклатими като канара – приятелите им могат да разчитат когато и да е на помощта им.

3. Скорпион

Емпатията не е качеството, за което ще се сетите на първо време, когато става дума за Скорпионите. Това е по този начин, тъй като този воден знак рядко позволява хората до себе си. Той обича да се прави на загадъчен, само че това не значи, че не схваща, когато негов другар е в неволя. Щом забележи, че околните му се борят с някакъв проблем, Скорпионът незабавно застава на тяхна страна (понякога без въобще да са го молили). Тогава този другояче много затворен знак демонстрира грижовната страна на характера си.  

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР