Ако имаше начин, точно сега бихме ги носили само край

...
Ако имаше начин, точно сега бихме ги носили само край
Коментари Харесай

5 стайлинг идеи как да носим сламените чанти в града

Ако имаше метод, тъкмо в този момент бихме ги носили единствено край брега на морето или на разходка из дребните улички на някой италиански град, само че уви, не всички могат да бъдат out of office за целия август. Затова намираме метод да си внесем ваканционно въодушевление даже и в работните дни. И на помощ ни идват летните аксесоари като тъкмо тези сламени чанти, които да ни отведат до обичаните ни градски находки.

Особено откакто видяхме по какъв начин девойките ги разхождаха из по време на Седмицата на модата там. Да, толкоз доста им отиват тези красиви миди или мини рокли на цветя, които носим с лоуфъри или кецове. Но пък виждаме, че чантите могат да се съчетават и с грациозен блейзър или utility гащеризон.
               

Комбинираме ги и с дънки, настоящата цветна или бяла и комфортни чехли, изключително през почивните дни, когато си крадем лятно равнодушие на макс, без значение дали сме отпътували нанякъде, или сме останали в града. А няколко страхотни находки на ръчно плетени чанти можете да откриете в платформата на.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР