Ако имаме допуснати пропуски на изборите тази година, най-вероятно ще

...
Ако имаме допуснати пропуски на изборите тази година, най-вероятно ще
Коментари Харесай

Карадайъ удари по масата и каза тежката дума: Над 40 депутати в следващия парламент догодина ще има ДПС

Ако имаме позволени пропуски на изборите тази година, най-вероятно ще имаме късмет и опция да ги изправим най-скоро през 2023 година, предава Народоосвободителна въстаническа армия. Тогава ще имаме над 40 народни представители, сподели водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на възпоменателен протест във връзка 38-годишнината от „ възродителния развой “ и опита за насилствена асимилация на турското население. Митингът се състоя в село Могиляне, община Кирково.

И тогава малко по малко ще случим на съдружна просвета и ще бъдем част от обединението. Защото когато Движение за права и свободи е било част от изпълнителната власт на България през 2001 – 2009 година, тогава България е имала най-високите стопански индикатори и е постигала своите национални цели за последните 33 години – участие в НАТО и в Европейски Съюз, добави Карадайъ.

Сега следва да вкараме България в Шенген и в еврозоната, добави водачът на Движение за права и свободи. По-рано в речта си той напомни събитията по насилствената промяна на имената. За политическата обстановка у нас той разяснява, че тогавашните и сегашните времена си наподобяват по двойните стандарти на използването на закона. Няма съдружна просвета, разговор и съгласие, а опълчване и разделяне. Те се придвижват и в обществото, уточни Карадайъ, като напомни, че апелите за разговор от страна на Движение за права и свободи са от 2016 година.

Участващите в митинга се поклониха пред жертвите на комунистическия режим, измежду които и 17-месечната Тюркян, която умира при конфликтите на управляващите с спокойно протестиращите поданици на Могиляне.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР