Ако има светска двойка, която винаги наблюдаваме с възхищение, то

...
Ако има светска двойка, която винаги наблюдаваме с възхищение, то
Коментари Харесай

Когато Амал Клуни избере изрязано горнище

Ако има световна двойка, която постоянно следим с удивление, то това са Амал и Джордж Клуни. Идната година фамилията ще навърши 10 години от брака си, а в това време продължава да се занимава с значими за всеки от тях дела.
 Амал Клуни, Мишел Обама и Мелинда Френч в Малави - обединени, с цел да спрат детските бракове
Какво събра Амал Клуни, Мишел Обама и Мелинда Гейтс

Трите работят за една цел

След като Амал се включи в обща самодейност с Мелинда Френч и Мишел Обама, в този момент е време 45-годишната адвокатка да поддържа брачна половинка си. 62-годишният Джордж Клуни таман показа новия си режисьорски филм.

Премиерата на The Boys in the Boat се състоя в Curzon Mayfair в Лондон, а семейство Клуни за следващ път показва класа. Докато артистът беше избрал типичен черен костюм - въпреки и комбиниран с разгърдена риза, брачната половинка му беше олицетворение на елегантността.
 Снимка 644658

Амал носеше отбор от кадифе в черно от панталон и скъсено бюстие, което разкриваше дискретно част от съвършените й коремни мускули. Черни обувки на висок ток и алено червило бяха единствените й аксесоари.
 Снимка 644657

The Boys in the Boat е деветият филм на като режисьор. Той е основан на същинската история на тима по гребане на Вашингтонския университет, който взе участие в Олимпийските игри в Берлин през 1936 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР