Ако има смартфон, който може да отговори на всички изисквания

...
Ако има смартфон, който може да отговори на всички изисквания
Коментари Харесай

HUAWEI P60 Pro: Повече блясък, повече светлина

Ако има смарт телефон, който може да отговори на всички условия на едно момиче, то това е новият HUAWEI P60 Pro. Той приковава вниманието още с изискания си външен тип, само че хората неслучайно са споделили „ по облеклата посрещат “, а ние с неспокойствие държим в ръцете си това същинско украшение. Въпреки че моделът се предлага и в класическо черно, то надалеч по-отличителен е този в Rococo Pearl. Още самото име подсказва, че вдъхновението идва от известния рококо жанр, с цел да прелее в изящността на перлите, които не излизат от мода. И всяка една сбирка на Chanel е доказателството за това, при все, че самата Коко Шанел не се разделяла със своите перлени огърлици. Пищни и по доста.



Точно като този безконечен жанр, неподвластен на времето, HUAWEI P60 Pro намира своето място в арсенала ни от фешън аксесоари този сезон, с цел да остане и след него, и по-късно, и да свети, и да запечатва всичко това, което желаеме да запазим в паметта си, само че и в тази на смарт телефона ни. И тъй като въпреки всичко „ по мозъка изпращат “, новият модел от P серията на HUAWEI сигурно има с какво да ни впечатли, съчетавайки изкуството и новите технологии, предоставяйки невероятни фотографски преживявания. Може ли всяка от нас да прибавя по-професионални фотоси в Instagram профила си? О, да с този смарт телефон хубостта и стила могат да добият напълно нов образ, без филтър. Нали това е новият тренд в обществените мрежи или по-скоро завръщането към оня остарелия, в който имахме лента с избран брой фрагменти и нямахме право на втори дубъл.



Е, с HUAWEI P60 Pro имаме право на доста, даже и в най-непрогледния мрак, с помощта на Ultra Lighting Telephoto Camera с 48MP, която може да снима „ невидимите “ чудеса на нощта. Независимо дали се разхождаме по брега по време на залез или желаеме да заснемем мигове от концерт на обичан реализатор. Тя обезпечава изключителна яснота и елементи, без значение от изискванията на осветеност, а с режима Super Moon можем да осезаем луната с цялата й хубост и да я изпратим на индивида, с който желаеме да споделим този момент. Нощното небе е приказно и в този момент може да бъде на ръка дистанции в смарт телефона ни.

Интерфейсът на камерата вкарва нов Camera Zoom Ring, който освен прави правенето на фотоси по-интуитивно преживяване, само че също по този начин прави мащабирането по-прецизно и функционално. Бързото меню на камерата демонстрира икони на постоянно употребявани режими на снимане, което улеснява работата с камерата единствено с една ръка и ни дава по-приятно и комфортно фотографско преживяване.



И като споменахме с една ръка, даже някой път да ни се изплъзне от ръцете, можем да бъдем спокойни, че ще устои на всичко, с помощта на стъклото Kunlun, публично сертифицирано с 5-звездна резистентност. Така минутата нехайство няма да ни кара да съжаляваме за непохватността си, изключително в най-неподходящия миг. Но живеейки в динамично всекидневие, имаме потребност и от опцията смарт телефонът ни да се зарежда бързо. А HUAWEI P60 Pro може да бъде зареден на половина единствено за 10 минути с HUAWEI SuperCharge в режим Turbo. Достатъчно е да докоснем и задържим интерактивната икона за 1 секунда. Така можем да презаредим сред срещи или пък да сме сигурни, че в случай че сме на открито, ще имаме своят съдружник в запечатването на мигове, изключително по време на път. И както пее Мила Робърт: „ Всичко внезапно светва “. И безусловно, и преносно точно с новия HUAWEI P60 Pro!



С поддръжката на Huawei

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР