Ако има сезон, в който сме по-склонни да експериментираме с

...
Ако има сезон, в който сме по-склонни да експериментираме с
Коментари Харесай

Да озарим косата си за лятото с French Balayage Pearls

Ако има сезон, в който сме по-склонни да опитвам с визията си, да се обличаме по-ярко, да се гримираме по-дръзко, да сменим цвета на косата си, то това е лятото. Искаме да блестим повече под слънцето, по-красиви да сме на плажа и по-отличителни, където и да ни води безгрижната ни почивка. Точно по тази причина сме разчувствани да ви разкажем за най-новата наклонност при косите този сезон, а точно French Balayage Pearls на L’Oreal Professionnel . Да, тъкмо като обичаните ни перли, които не излизат от мода, в този момент можем да прибавим нежните им отражения в прическата си. Вкарвайки креативното въздействие на най-новата перлена наклонност в класическата техника на френския балеаж, резултатът е натурален тип с гальовен перлен акцент и огряна коса. Балеажът в действителност в никакъв случай не е изглеждал толкоз вълшебен! Неслучайно е абсолютният любимец и на стилистите, тъкмо по тази причина ще оставим фризьорите да приказват. 

„ С French Balayage Pearls можем бързо да имаме съвременна визия с нежно преливащи дължини в бежови оттенъци, доста искра и характерност “,

споделя Мария Караманска, Balayage Expert от Emotion hair studio, Пловдив.

„ Той се отличава с неповторимата си техника, която прави предните елементи на косата един звук по-светли от задната част, като вършим двоен Face Framing (така наречената рамка към лицето) “, пък добавя Камелия Петрова, Color Expert в Magic Studio by Monika Ivanova, Русе. Френският балеаж е елементарно носим и адаптивен за всеки. „ Подходящ е както за тъмни, по този начин и за светли коси. French Balayage Pearls носи френско лъчение, комбиниране на грациозност и модерност, по тази причина го предлагам на дами, които обичат чувство за независимост в косите. Подходящ е даже за тези, които желаят напълно дребна смяна и нежно огряване за летните месеци “, споделя Ива Дончева, Balayage Expert в салон Divna, Разград. „ Бих споделила, че техниката е доста всеобхватна и може да се персонализира по отношение на съответният клиент. Вдъхновена е от изискаността на перлените нюанси и е особено основана за тези, които обичат да бъдат постоянно настоящи и разнообразни! За мен персонално балеажът е за всеки, значимо е ние като експерти да преценим къде да създадем светлина с техниката по отношение на клиента, къде желаеме да създадем заблуда за повече размер “, включва се и Даниела Донкова, Balayage Expert в Studio Hristina, Гоце Делчев.



Трябва ли обаче този вид балеаж да се преценява и със самата подстрижка? „ French Balayage Pearls може да се персонализира върху всяка коса и дължина. Винаги е хубаво да съобразим цветът по отношение на формата на косата. Точно за това поучавам моите клиенти първо да подстрижем косата в мечтаната форма и след това да я подчертаем с цвят “, споделя Мария Караманска. „ На мен персонално най-вече ми подхожда с техника за подкастряне Butterfly cut. Тази композиция ми е обичана. С нея можем да озарим лицето на клиентката, да подчертаем очите и с бретон и да създадем размер “, добавя Незабравка Андонова, Balayage Expert в Beauty salon Your Style, Гоце Делчев.

Според Камелия Петрова хубавото на тази техника е че, няма потребност да се поддържа всеки месец, като да вземем за пример една световно изсветлена коса, където до две седмици излиза корен за превръщане. „ Единственото нещо, което ще имате потребност да поддържате, е тонирането на балеажа, което е доста строго самостоятелно по отношение на това какъв брой постоянно миете косата си “, споделя още тя. „ Когато техниката е направена безупречно, идващото изсветляване ще бъде след 6-8 месеца. Но с цел да ви бъде красива и сияйна косата всеки месец, предлагам услуга “гланц ” с багра звук върху звук за ободряване на цвета на балеажа “, споделя за поддържането Даниела Донкова. Защото знаем, че това напълно не е незначителен въпрос, изключително в случай че през летните месеци сме възнамерявали повече пътувания и не желаеме да мислим за косата си толкоз доста.



Говорейки за балеаж, няма по какъв начин да не попитаме фризьорите дали изсветляването в действителност води до мощно увреждане на косата. Даниела Донкова споделя, че доста дами се опасяват от изсветляване, тъй като си мислят, ще изтощят косата си. „ Но това не е по този начин, тъй като с вярната диагностика, грижа и професионализъм резултатите са yay! Много постоянно ми се случва след изсветляване клиентката да ми показа, че усеща косата си по-жива след балеажа, в сравнение с преди този момент. За да поддържа това чувство на жива, еластична коса и прелестен цвят, тя си потегля от салона с артикули за домашна грижа съгласно косата “, безапелационна е тя. Защото е доста значимо да се грижим вярно за нея вкъщи, като Ива ни напомня, че потреблението на професионални артикули е от голямо значение. А всички, с които говорихме, са безапелационни, че най-подходяща, изключително за изсветлени коси, както и съответно за French Balayage Pearls, е серията Metal Detox. Грижата за у дома включва шампоан, маска, олио с термозащита и крем без отмиване с UV отбрана.

Също толкоз безапелационни са всички девойки, с които говорихме, че би трябвало да пазиме от слънцето освен кожата, само че и косата си. И всички единомислещо предложиха новият крем без отмиване от серията Metal Detox, който защищава косата с UV и топлинна отбрана. „ Силно предлагам всяка дама с изрусени сектори в косата или изцяло изрусени дами, както и естествени или единствено боядисани коси, наложително да пробват този крем и да не не помнят, че както грижата за кожата е значима, по този начин и грижата за косата също “, споделя Камелия Петрова. Така че с новата техника French Balayage Pearls на L’Oreal Professionnel и с верните артикули можем да имаме най-красивата и блестяща коса това лято. И ние нямаме самообладание за тези перлени отражения!



(отляво надясно) Даниела Донкова, Ива Дончева, Незабравка Андонова, Камелия Петрова, Мария Караманска

С поддръжката на L’Oreal Professionnel

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР