Ако има нещо, което ни завеща“ пандемията е осъзнаването, че

...
Ако има нещо, което ни завеща“ пандемията е осъзнаването, че
Коментари Харесай

5 тоалета, които разкриват модните бунтарки в нас

Ако има нещо, което „ ни завеща “ пандемията е осъзнаването, че може да носим най-красивите си рокли даже и вкъщи, стига да има с кого да отворим бутилка просеко и да танцуваме с Майли Сайръс в ритъма на Flowers, че спортните облекла могат да се трансфорат в най-елегантния аутфит, било то и за личната ни женитба, и че не е нужно да пазим новите си облекла в дрешника, даже и в случай че единственият мотив да излезем от персоналния си хоум офис е да разходим кучето. Ако клишето гласи, че традициите не са това, което бяха, то ние бихме споделили същото за трендовете, изключително в модата. Те се трансфораха само в насочна точка, от която да сътворяваме лични правила в стайлинга си, без значение от мястото, обстановката, събитието, условностите и онази плашеща от време на време думичка „ дрескод “, която съпровожда поканите за празненство.

И в клишетата няма нищо неприятно, само че във връзка с стила те могат да бъдат изцяло загърбени. Защото " понятието за наклонност се промени през годините. Вече няма единствено няколко водещи тренда, които да следваме. Съвременната мода е разнообразна и всеобхватна, тя разрешава да изграждате облика си и да откриете личния си жанр “, споделя Ирина Лазова, country manager на Answear за България. „ В нашата история обаче искахме да създадем още една крачка напред. В това разнообразие на трендовете, би трябвало ли към момента да откриваме тази, която господства? Трябва ли безусловно да се вписваме в границите на избран жанр? Разбира се, че не. Нещо повече, да нямаш жанр също може да бъде жанр. Насърчаваме ви да експериментирате, да търсите, да изпробвате разнообразни форми според от вашето въодушевление, упования или мотив. В модата, както и в живота, заниманието също е значимо ", добавя още тя.



И новият рекламен клип на Answear го потвърждава. В него виждаме изразителни бижута, oversize костюми и дръзки цветове. Някои герои провеждат своята женитба, по този начин както те желаят и даже избират спортни екипи вместо публични тоалети, други вечерят върху SUP във водата и хранят гъските на двора, облечени в блестящи празненство облекла, а една от дамите храни кокошки с най-красивата си рокля. Да, освен ние не би трябвало да се одобряваме прекомерно насериозно, само че и инструментите на модата, с които боравим всекидневно. Защото самото ни всекидневие от време на време е задоволително монотонно и точно с тях можем да изразим себе си по друг метод, да сменим фокуса, да загърбим упованията. И не е нужно да прекрачваме граници, от време на време е задоволително просто леко да ги раздвижим. За да се забавляваме. Нима модата не е тъкмо за това…



Затова през днешния ден ви демонстрираме 5 тоалета, с които го вършим без напрежение. Разкриваме стилните бунтарки в себе си, а напролет и лятото това е толкоз елементарно с всички тези ярки и наситени тонове, красиви принтове и ефирни материи, които носят чувство за равнодушие.

Офис облеклото от дълго време не е единствено костюми, ризи и токчета. Бизнес средата стана толкоз динамична, самите споделени пространства - артистични и отворени, че няма нищо по-удобно от необятен състезателен панталон, настоящ модел кецове и едно обемно бомбър за дните, в които времето се трансформира с бързината на преди малко изпитото утринно кафе.



Бомбър Résumé, кецове New Balance, състезателен панталон Hugo

Разходката с кучето може да се трансформира в същинско фешън дефиле, най-малко за вътрешното ни Аз, което крие новите си находки в дрешника. Е, време е да ги покажем и да забравим за пижамите и якетата върху тях, с които го правихме до момента. А в това време можем да се погрижим за стайлинга и на домашния си любим. So so cute.



Сако Rotate, сандали Kurt Geiger London Orson, яке за куче Essential

Най-хубавата част от пролетно-летните уикенди са, че ни разрешават да се насладим на пикник с другари, даже и в сърцето на града. Но за какво да обличаме дънки и кецове, когато можем да ги сменяем с нещо елегантно, цветно и блестящо. Най-малкото ще желаеме да запечатаме този момент за Instagram story, нали. 



Риза Stine Goya, комплект за пикник SunnyLife, сандали Karl Lagerfeld

Но пък продължаваме тематиката с музикалните фестивали, тъй като занапред стартират и ще имаме толкоз мотиви за танци под звездите с обичаните си музикални реализатори. И защото ненапълно ни е поомръзнал оня 70-рски бохо изискан, избираме дълга тюлена рокля, ярки аксесоари и по-скоро прибавяме от еклектиката на 90-те. Толкова по-близо е до нас и толкоз по-силна като въздействие върху трендовете през последните няколко години.



Копринено шалче Stine Goya, чанта Guess, рокля Blugirl Blumarine

И защото топлите месеци се считат и за сезона на сватбите, си представихме по какъв начин бихме заменили класическата рокля с гащеризон от ярък деним, воалът с актуална козирка но Френската Ривиера, с цел да допълним с обувки на цветя. Нали би трябвало да има и нещо синьо. Защото от време на време традициите са това, което бяха. И най-много, когато става въпрос за празнуването и за любовта. Клишетата, които към момента не ни се желае да загърбваме.



Дънков гащеризон Morgan, обувки Steve Madden, козирка Red Valentino 

С поддръжката на Answear

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР