Ако има нещо, което истински ме затрудняваше до скоро, когато

...
Ако има нещо, което истински ме затрудняваше до скоро, когато
Коментари Харесай

Какви обувки задължително да вземем по време на почивката си

Ако има нещо, което същински ме затрудняваше до скоро, когато планувах отмора през пролетния сезон, бе: Какви обувки да взема със себе си, когато съм на почивка. Ако и вие се чудите това, сигурна съм, че идващите персонално изстрадани редове ще ви донесат задоволство и същинска изгода.

През пролетта не е нито доста студено, нито доста топло, само че за сметка на това постоянно има щедро количество дъжд. Това несъмнено нямаше да е проблем, в случай че имах просто два чифта обувки в шкафа или ремарке на автомобила. Но нито едно от двете не е истина, тъй че с времето просто се научих да бъда хитра, а за тази ловкост се въодушевих от децата. Да!

В последна сметка, споделих си, какво постоянно взимах, когато тръгвахме на отмора напролет с тях, когато бяха по-малки? Еврика! Сникърси и гумени ботуши!

“Перфектният избор за обувки по време на почивката ни са просто комфортните и качествени обувки. ”

Истински хубавата отмора включва от всичко по-малко - градски разходки, естествени местенца със спиращи дъха гледки, разглеждане на забележителности. И тук токчетата съвсем нямат място, нищо че се е случвало да сложа едни в багажа, в случай че пък ваканцията ни ще има и повече градска атмосферата и обмисляме да посетим някой ресторант. Накрая най-често обаче единствено ги разхождам по пътищата и ми заемат място.


Защо постоянно взимам два чифта сникърси

В багажника наложително прибавям чифт, които ще употребявам съвсем всеки ден – по този начин съм сигурна, че извървяването на километри, до момента в който преглеждаме следващата забележителност, няма да е обвързвана с болки в краката в края на деня. Обикновено предпочитам такива в един цвят, с цел да мога да ги съчетавам с всевъзможни облекла. Черни, бели, червени, физически цвят, няма значение, на първо място да са ми комфортни!

“Правилният избор на обувки може да избави или провали почивката ни. Дано в никакъв случай не ви се наложи да изпитвате последното с мазоли и сълзи на очите. ”



Вторият чифт, който предпочитам, най-често е някой по-моден, акцентиращ и шеговит, с който няма да наподобявам като загоряла туристка, когато реша да се разходя в градска атмосфера. Така давам опция и на първия чифт „ да отпочине “, а също имам авариен вид, в случай че първите са подгизнали от непредвиден плиснал се пролетен дъжд.

А като споделих:



Заслужава си да вземем гумени ботуши

Ако обичате пролетните разходки, а локви и лек дъжд не ви тормози, в действителност ви предлагам на никое място да не тръгвате без чифт напролет. Те са идеалното решение за този сезон. Комбинират се съвършено с дънки, с рокля или пола – а в случай че изберете някой по-дизайнерски модел, напряко се трансформират в акцент на аутфита.



Удобни, практични и съвременни. Аз персонално боготворя алените си гумени ботуши, които са леко типичен и с доста малко токче. Те са съвършени за всички дъждовни моменти, а също и за тези, в които може да нагазя в някоя друга тиня. А пролетта е сезон, в който сигурно не би трябвало да се плашиш от нея, в случай че обичаш красиви естествени гледки.



“Няма неприятно време, има несъответствуващи обувки. ”

С този избор на обувки съм извървяла хиляди километри и събрала десетици печати в книжката " Стоте национални обекта ". Остава да си подготвите вашите качествени комфортни обувки в багажа, да изберете завладяваща дестинация и да се насладите на почивката си.



Освен потребна, това е и Спонсорирана публикация, която дава опция уеб страницата да съществува. Ако имате потребност от или, посетете линковете на нашия спомоществувател.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР