Ако има нещо, което и това лято задължително трябва да

...
Ако има нещо, което и това лято задължително трябва да
Коментари Харесай

Задължителна за лятото: Плисирана пола в свежи цветове и принтове

Ако има нещо, което и това лято наложително би трябвало да включите в капсулния си дрешник, то това е плисираната пола. Нейната лекост, ефирност и миди дължина е съвършена за горещите дни и можете да я носите както през работната седмица, по този начин и през уикенда. Да, получава се получава елементарно, тъй като може да се комбинира както с кецове, по този начин и със сандали, чехли на ток и даже мокасини.


 Огледалото на българските срамотии 2 юни 2022 | Старият свят на привидностите си отива. Колкото по-бързо го разберем, толкоз по-добре. Защото, когато човек...
Този сезон обаче взехме решение, че плисираната пола би трябвало да се откроява още повече, по тази причина с огромно наслаждение ви представяме четири страхотни модела от нашия бранд (можете да ги откриете в уютния ни магазин на ул. „ Кракра “ 14, по този начин и онлайн на ). Този уикенд (4 и 5 юни) можете да ни откриете и на дълго чаканото лятно издание на на площад „ Славейков “.



Веднага ще познаете красивите поли по свежите принтове. От една страна имаме закачливите точки, като главните цветове при тях са бяло или розово, а от друга – са „ вкусните “ череши, които се открояват върху синя и черна основа. Достатъчно е да имате обикновен бял тишърт (точно като нашите нови от Three Little Words) и можете да съчетавате с него всеки един модел, който си изберете и ви подхожда като цвят и принт. Добавяте някое красиво и най-широката си усмивка, с цел да извършите юни още по-елегантен и трогателен.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР