Ако и вие като мен все още не сте готови

...
Ако и вие като мен все още не сте готови
Коментари Харесай

13 добри идеи за подарък на приятелките. И на мен.

Ако и вие като мен към момента не сте подготвени с подаръците за своите приятелки, през днешния ден ви предлагам няколко положителни хрумвания.

Обикновено по Коледа всеки е със фамилията си, ние най-често пътуваме, по тази причина с моите девойки сме открили една традиция: да се виждаме 1-2 дни преди или след Нова година и тогава да си разменяме дарове. Т.е. имам малко повече време за избор и организация.

Ето и моят лист с хрумвания за подарък на приятелките. В галерията можете да разгледате съответни оферти. Селекцията е безусловно субективна и напълно моя. И да, подаръците за самите нас са също значими, по тази причина не се колебайте, в случай че харесате нещо и за себе си!

Ако не съумеете да поръчате непосредствено от създателите, ви предлагам да разгледате на място или онлайн да вземем за пример, и.

1. Нещо, което символизира Коледа

Какво е Коледа и може ли самата тя да бъде подарена? Странен въпрос, чийто отговор в действителност е „ да “. В обичаното ми magazinche.com открих един артикул, наименуван. Той включва доста прелестен букет от плодове, билки и подправки, с които можете да сварите чай с магически мирис и усет и да се потопите в безгрижната атмосфера на зимните дни. Симпатичен подарък, в случай че някоя от вашите приятелки е обожател на. 

2. Книга

Вече ви предложихме, както и още един доста. Оттам можете да почерпите хрумвания. Все отново книгата, която персонално аз бих подарила, е на издателство „ Хермес “. Тя събира историите на 100 изключителни девойки и дами от предишното и сегашното, измежду които Астрид Линдгрен, Вирджиния Улф, Джейн Остин, Евита Перон, Екатерина Велика, Елизабет I, Клеопатра, Коко Шанел, Маргарет Тачър, Мария Калас, Мария Кюри, Мария Монтесори, Мишел Обама, сестрите Бронте, сестрите Серина и Винъс Уилямс, Фрида Кало и други Илюстрациите са дело на 60 художнички от целия свят.

3. Книга за оцветяване

В книжарниците ще откриете най-различни книги за оцветяване за възрастни, които, като се изключи че са красиви, могат да бъдат и отлично средство за арт терапия.

4. Билет за театрално зрелище

Ние непрекъснато споделяме с вас усещанията си от настоящи театрални представления, а и постоянно можете да отворите уеб страницата на обичания си спектакъл или да посетите касите му и да изберете режисура. Аз персонално доста бих се зарадвала на подобен подарък.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР