Ако говорим за капсулен гардероб за есента и зимата, то

...
Ако говорим за капсулен гардероб за есента и зимата, то
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи с поло блузата, която носим и този сезон

Ако приказваме за капсулен дрешник за есента и зимата, то едно от наложителните неща в него продължава да бъде поло блузата. Истинска класика, която ни е толкоз обичана, тъй като можем да носим в доста и разнообразни комбинации.

По-фините модели с лекост влизат в елегантната си роля, съчетани с миди пола и високи, изтънчено изместват ризата, когато обличаме костюм, а постоянно се наместват и под нея за едно внимателно, уместно за по-студените дни.
               
на Фев 23, 2020 в 8:57 PST

В почивните дни или когато работим от у дома, я носим в компанията на дънки и класическо черно или camel, без значение дали при обувките сме заложили на кецове, или на кубинки. Тогава избираме и нейни по-дебели и oversize разновидности, в които се приютяваме на топло. Тях съчетаваме с или за какво не и с модерния към този момент за носене и на открито jogger панталон.

Поло блузата в неутрални тонове ни оказва помощ да реализираме монохромни визии в минималистичен скандинавски жанр, само че също толкоз добре може да се трансформира в пъстър акцент от тоалета, в случай че е в ослепителен и кондензиран колорит. Като тези, които откриваме на.
               
на Ное 1, 2020 в 1:41 PST

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР