Ако една жена сбърка дори с най-малкия детайл във външния

...
Ако една жена сбърка дори с най-малкия детайл във външния
Коментари Харесай

10 неща, с които жените отблъскват мъжете

Ако една жена сбърка даже с най-малкия подробност във външния си тип, той неизбежно ще бъде видян от близките представителки на нежния пол. Ще бъде коментиран и охулен, без значение дали става въпрос за фешън неразбирателство, или за бримка на чорапогащите. Повечето мъже не схващат кой знае какъв брой от женската мода и надали ще им направи усещане, в случай че дадени обувки не са финален вик. Но има неща, които им бодат очите, виждат ги незабавно и ги отблъскват същински. Достатъчен е единствено един гаф във външния тип на дамата да ги подразни, с цел да ги накара незабавно да не помнят за телефонния ѝ номер. Детайлите за тях са значими и доста елементарно могат да ги отвратят. А дамите не трябва да се заблуждават, че гримирайки се усърдно ще отвлекат вниманието от счупените си и грозни нокти. Красивите маркови дрешки пък няма да прикрият обстоятелството, че не са намерили време да махнат космите от краката си да вземем за пример. Ето няколко образеца за грешките, които може да направи една жена и те ще ѝ обезпечат безапелационна злост от страна на мощния пол.

Обемиста и лепкава коса
Силно тупираните и обемисти фризури не се нравят на представителите на мощния пол. Няма метод един мъж да пожелае да вкара ръката си в нещо, което наподобява на гнездо. Не им подхожда и изобилната приложимост на стилизанти, с които даже най-красивата фризура може да наподобява на каска. Те харесват, когато косата се спуска свободно и е мека и копринена при досег.

Прекаляването с декор дьо загар
Фон дьо тенът се употребява, с цел да прикрива несъвършенствата на лицето - петънца, фини линии, дребни белези. Нанасянето обаче би трябвало да е напълно тънко, тъничък постоянен пласт. Когато се прекалява с него, физиономията наподобява, все едно е покрита с глина. Освен това не е желателно всички да схващат, че криете някакви дефекти.

Не се къпете с парфюм
Всяко нещо, с което се прекалява, губи резултата си. Това се отнася и за парфюмите. Колкото и прелестно да е едно благоухание, в случай че е прекомерно мощно, може да блъсне в лицето близките и да сътвори чувството за натрапчива миризма. Бъдете по-дискретни и загадъчни. Парфюмът би трябвало да се усеща единствено като лек лъх, когато минавате около близките.

Размазани лъскави сенки
Ако не сте се доверили на професионален гримьор, по-добре използвайте матирани сенки. Лъскавите се размазват и концентрират върху гънките на клепача и основават неприятно чувство у мъжете, когато ви гледат в очите.

Напластяване със серпантина
Подсилването на миглите със серпантина отваря очите и прави погледа експресивен. Когато е напластена прекомерно, снопчетата се слепват и стартират да се размазват върху клепачите.

Тъмни устни и червило по зъбите
Червилото може да направи устните още по-красиви, стига да не сбъркате с избора на цвят. Наситените и тъмни тонове не са привлекателни в очите на мъжете. Имайте поради, че състаряват. Но по-лошото е, че имат неприятното свойство да се размазват върху зъбите. Когато слагате мощен цвят, наложително попийте леко със салфетка или нанесете от горната страна малко пудра, с цел да не плашите с усмивката си. Контрастно обрисуваните с молив устни, червилото, размазано по порите, прекаляването с гланца също отблъскват. Не правете опити и да увеличавате размера на устата си, като излизате отвън очертанията им, от близко се вижда.

Твърде суха или доста мазна кожа
Твърде суха или доста мазна кожа - да, прави усещане на мъжете. Сухите и лющещи се петна по кожата не работят като афродизиак. Лъсналото като намазано с олио лице също не подготвя към непосредственост, даже да сте нанесли от най-скъпите кремове. Представителите на мощния пол се питат какъв брой ли гнусен ще е усетът в устата им, в случай че ви целунат. Напуканите устни също ги държат на разстояние.

Гримирайте се у дома
Няма потребност противоположният пол да схваща какви трикове употребявате, с цел да изглеждате привлекателни.
Гримирайте се у дома, а в ресторанта или в нощния бар демонстрирайте хубостта си. В никакъв случай не вадете пудриерата на масата, мъжът незабавно стартира да се чуди какво ли количество сте наплескали върху себе си.

Жълти зъби и неприятен мирис
Жълтите зъби издават неприятна хигиена, а това няма по какъв начин да се скрие. Дори и да не се усмихвате цяла вечер, обектът на възприятията ви ще забележи неприятната грижа за устата още при първите ви думи. Лошият мирис също незабавно отвращава. При съществуването на тези две неща няма метод да накарате мъжа да пожелае да ви целуне. Въпреки че избелващите пасти не са целесъобразни за честа приложимост, въпреки всичко използвайте такава известно време. Може би би трябвало да намалите кафето, аленото вино и цигарите.

Липса на грижа за тялото
Няма по какъв начин да скриете обелен или грозно нанесен лак, счупени нокти и черно под тях. Ръцете постоянно са на показ, а мъжете виждат тези неща. Косматите крайници и мишници работят като желязна бариера даже на най-влюбените мачовци. Виждайки сходна небрежност, незабавно си дават сметка за неприятната персонална хигиена. Нито космите, нито олющеният лак могат да бъдат замаскирани със усърдно нанесен грим и красиви облекла.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР