Ако досега слуховете, че Джизъса и новата му жена Полина

...
Ако досега слуховете, че Джизъса и новата му жена Полина
Коментари Харесай

Полина призна всичко за раздялата с Джизъса

Ако до момента слуховете, че Джизъса и новата му жена Полина са разграничени, са ви са се коствали мощно пресилени, поради честотата на промени в персоналния живот на ексфутболиста, то това към този момент е повече от несъмнено.

Потвърждението направи самата Полина, която бе повече от красноречива към почитателите си в обществените мрежи, които я попитаха непосредствено какво се случва в персоналния й живот, по-конкретно във връзката с Благой.

 undefined

След тези думи на брюнетката в Инстаграм профила й, няма подозрение. Но тя не стопира дотук, тъй като и въпросите към нея летят с 200! Брюнетката, която напоследък върви без халката си, за разлика от Джизъса, вади на показ много пикантни детайлности от взаимния си живот с него.

На въпрос: " Благо към момента носи халката си, той знае ли за желанията ти? ", Полина отвръща със: " Знае, да. Не знам за какво я носи ".

 undefined

И докато брачния живот на Джизъса се разпада, а той се бори за оцеляване в рисковото риалити " Сървайвър " из джунглите на Доминикана, досегашната му жена до момента пазеше тайната за същинските им връзки. Любопитното в тази ситуация е по какъв начин го е уведомила за решението си, откакто той не е в България.

Потребители питат брюнетката каква е повода да изиска да постави завършек на връзката си с Джизъса, а тя отвръща, че отношението е най-важно.  " Нямаме време за губене! Някъде там може да те чака най-хубавото и да го изпуснеш от нелепост ", споделя Поли, допълвайки, че 12 месеца са ѝ били задоволителни, с цел да пристъпи към тази стъпка. Красавицата разкри, че нейното семейство е зад нея и я поддържа. Не пропусна да означи, че ще ѝ липсват отрочетата на Джизъса.

 undefined

" Животът продължава и двамата ще сме по-щастливи разграничени ", счита Полина, която прибавя, че двамата с Джизъса, все пак, не са в неприятни връзки, само че и няма повече нещо, което да ги събере.

 undefined

Наскоро брюнетката, която към момента се въздържа да разкрие причината за края на връзката им, отстрани и татуировката, която си направи особено поради него - две сърца, в чиято среда бе изписано  " Благой ". А както може да предположите - в Инстаграм профила й към този момент няма нито една обща фотография с Джизъса.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР