Ако човек, който иска нещо от вас, определя: размера на

...
Ако човек, който иска нещо от вас, определя: размера на
Коментари Харесай

Никога не изпълнявайте желанията на молещите за помощ

Ако човек, който желае нещо от вас, дефинира: размера на помощта, качеството на помощта, мястото на помощта, по какъв начин и кой ще му даде тази помощ, тогава това не е молба, а бандитизъм…

1. Жертви на психическа операция.

Представете си, че се води борба. След известно време всичко свършва, ранените лежат на бойното поле, всички стенат и се гърчат от болежка.

Много потърпевши, на кого първо да помогнем? В медицината има закон: помагайте на тези, които мълчат. Този, който има мощ и сила, крещи. А този, който си отпътува, просто мълчи.

Когато видите просяци на улицата, които крещят да им помогнете, тогава знайте, че тези хора ви манипулират, могат да се нарекат мошеници. Или са принудени да го вършат, или имат психическо разстройство. В никакъв случай не би трябвало да им помагате, защото единствено влошавате нещата. Вие се съгласявате с тяхното битие и ви вършат жертва.

Тези хора, които в действителност имат потребност от помощ, умират сами и никой не ги чува. Те нямат сили да питат, само че вие няма да разберете това, тъй като нямате достъп до тях.

Като опция можете да купите храна на човек. Често пресявам манипулатори като този, като запитвам: „ Хайде да отидем до магазина да ти купя самун? “ Те отхвърлят. Искат пари, само че не желаят самун.

2. Помагаме професионално или по никакъв метод. Хората, които оказват подпомагане (научно доказано) дефинират: по какъв начин, в каква степен, къде, какво тъкмо ще се прави. Как се избавя давещ се човек? Методът е елементарен: зашеметете индивида и го издърпайте за косата. Това е професионална помощ. В противоположен случай той няма да ви разреши да го „ заловите “ и ще се удавите дружно.

Ако не знаете и не знаете по какъв начин да помогнете, тогава не се занимавайте със препоръките си, единствено ще навредите. Опитайте се да не се намесвате в непознати разногласия, здравословни проблеми и в обстановки, в които никой не ви е повикал. Нарушавайки непознатите граници – вашите ще бъдат нарушени.

3. Оставете индивида да проработи. Когато помагаш на човек, ти определяш всички условия. И в случай че човек е почтен, тогава тези условия и условия, които поставяте, основават работа за него. Така че той печели въз основа на това, което му казвате.

Пример: ставане по това и това време, пиянство на лекарство по това и това време и така нататък И за това вие плащате неговите сметки, храна и всичко останало. Докато изпълнявате това съглашение, изискванията за даване на помощ работят. Станете негов шеф и носете отговорност за него.

Ако не го извършите, ще тръгнете след заболели хора. Който ще измисля какви ли не извинения, с цел да „ изсмуче пари от вас “.

Пример: в случай че не дадете пари, децата ми могат да умрат от апетит и така нататък Това е морално обезчестяване и обир.

Не забравяйте, че в случай че сте сключили такова съглашение за помощ, тогава дейностите би трябвало да са от страната, която получава поддръжка. В противоположен случай единствено ще се ядосвате и ще става по-лошо.

© 2022


© 2022

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР