Ако Бойко Рашков е политическо назначение, Кирил Петков ще го

...
Ако Бойко Рашков е политическо назначение, Кирил Петков ще го
Коментари Харесай

Христо Стоянов хвана премиера по бели гащи: Ако Бойко Рашков е политическо назначение, Кирил Петков ще го уволни ли?

" Ако Бойко Рашков е политическо предопределение, Кирил Петков ще го уволни ли? "

Това настоящ въпрос зададе писателят Христо Стоянов по отношение на отзоваването на консула ни във Валенсия Пламен Георгиев.

Предложението за това направи министър-председателят Кирил Петков на последното съвещание на държавното управление. " От тук нататък политическите назначения и назначения на хора, които не са свързани с професионалната активност там, където отиват, ще се завършва, изключително в Министерство на външните работи ", стимулира се харвардският аферист.

" Мисля, че Кирил Петков, в резюме Харвардиеца, след вчерашното си изказване, че няма да има повече ще уволни Бойко Рашков. Защото Бойко Рашков обществено съобщи, че интервютата му, свързани с прословутите милиони от автомагистрала " Хемус " са ПОЛИТИЧЕСКИ.
свързани новини78790на 05.01.2022
Като се вземе поради и обстоятелството, че министърът на вътрешните работи е политическото управление на другояче деполитизираното министерство излиза, че Бойко Рашков би трябвало да бъде уволнен.

В противоположен случай Харвардиецът се оказва, че не знае структурата на държавното ръководство...

И е разбираемо от човек, който пред Герба и Националното знаме заема боксьорски пози - единствено поради това би трябвало да бъде измамен под отговорност по Закона за Държавния щемпел и Националното знаме...

Или ще го употребяват за хавлия при излизане от банята на Министерския съвет... Лошото е обаче, че Харвардиецът не стартира с политически назначения, а с политически уволнения... Ами в този момент, к`во пра`йм... Защото ще се разчуем до Харвард и обратно и би трябвало да се явявам като Алеко в писмовното ни пространство. А знаем каква е ориста на Щастливеца - нас, писателите ни уволняват от живота... Също политически... ", изригна Христо Стоянов.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР