Ако блокираме членството на Северна Македония в Европейския съюз, това

...
Ако блокираме членството на Северна Македония в Европейския съюз, това
Коментари Харесай

Журналист за спора със Северна Македония: В парадоксална ситуация сме

Ако блокираме участието на Северна Македония в Европейския съюз, това ще бъде доста неприятен сигнал към съседите ни. Подписахме контракт за другарство, а в този момент сме в една парадоксална обстановка да не знаем какво тъкмо желаеме. На кой какво не му харесва сега, това не разбирам. Това сподели в предаването "Плюс-минус " журналистът Николай Кръстев.

В момента се оказва, че сърбите и гърците са решили своите проблеми със Северна Македония, а България спори със съседките си, съобщи той.

Българска академия на науките: Официалният език в Скопие е северномакедонски български

Няма потребност от спор за Гоце Делчев. Не разбирам естеството на този спор чий е Гоце Делчев. Вместо да градим автомагистрала която да ни свързва и да носи името на Гоце Делчев, ние спорим чий е той. Ние сме едно цяло и Гоце Делчев е този мост, който би трябвало да ни свърза непрестанно, уточни Кръстев.

Не знам за какво междуведомствената комисия в Македония не работи в предизборна конюнктура Явно в Македония някой има интерес да се клатят връзките с България, разяснява журналистът.

Северна Македония към България: Не може да градиш другарство, в случай че оспорваш идентичността на съседа

Въпреки че в Македония има линч към хората, които приказват истината за Македония и България, там има доста младежи, които желаят да градят положителни връзки със страната ни. Не ни би трябвало спор сега, би трябвало да вървим дружно, сподели още Николай Кръстев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР