Ако Англия не успее да достигне поне до полуфиналите на

...
Ако Англия не успее да достигне поне до полуфиналите на
Коментари Харесай

Саутгейт: Ако не стигнем поне полуфинал, ще бъде провал

Ако Англия не успее да доближи най-малко до полуфиналите на Евро 2020, ще бъде неуспех. Това съобщи селекционерът на националния тим Гарет Саутгейт, откакто от 26 играчи, на която ще разчита за континенталния шампионат от 11 юни до 11 юли. 

Англия игра полуфинал на последното международно състезание в Русия, а в този момент финалната четворка ще се организира на националния стадион на страната- " Уембли ". 

" Да, отпадене преди полуфиналите евентуално ще бъде отчаяние. Мисля, че полуфиналите са реалистична цел и ние би трябвало да живеем с тези упования. Наясно сме с вълнението към отбора и това е отлично. Досега бяхме на два полуфинала, тъй че ще опитаме да създадем и идната стъпка ", разяснява Саутгейт, който изведе " трите лъва " и до полуфинал в дебютното издание на Лигата на нациите. 

Селекционерът на англичаните добави, че е наясно, че той ще носи отговорност при неуспех на европейското състезание, защото е работа на него и на екипа му да обезпечат толкоз чакания триумф. 

Досега Англия в никакъв случай не е играла на край на шампионат на Европа, като най-далеч отборът стигна през 1996 година, когато отпадна на полуфиналите. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР