Академията на филмовите изкуства и науки на САЩ, която всяка

...
Академията на филмовите изкуства и науки на САЩ, която всяка
Коментари Харесай

Представиха нова категория в раздаването на "Оскар"-ите

Академията на филмовите изкуства и науки на Съединени американски щати, която всяка година връчва премиите " Оскар ", показа нова категория за изключителни достижения в известното кино, оповестява Би Би Си, представена от БГНЕС. Това е част от трите промени, които бяха направени във вторник от Управителния съвет на Академията.

При новите условия филми, които са харесани от феновете, само че не са толкоз известни измежду критиците, ще имат по-голям късмет да се преборят за " Оскар ".
Не е ясно дали промените ще влязат в действие за идната гала през февруари 2019 година

През миналите години филми, които се справяха добре в боксофиса, в това число „ Мамма Миа”, „ Аватар” и поредицата ”Мисията невъзможна”, по този начин и не бяха удостоени със статуетка.

Бордът на шефовете също по този начин насрочи дата за церемонията през 2020 година На срещата беше решено да се съкрати телевизионното лъчение на церемонията до 3 часа, с цел да може тя да бъде „ по-достъпна за феновете по света”.

За да може да се случи това и да се запазят всички 24 категории, някои от тях ще бъдат връчвани по време на рекламните паузи и по-късно ще бъдат инсталирани и излъчени.

В известие до своите членове Академията съобщи, че условията за новата категория, както и други основни решения следва да бъдат оповестени.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР