Академията на четирикратния световен шампион по League of Legends -

...
Академията на четирикратния световен шампион по League of Legends -
Коментари Харесай

Академията на T1 представи представи европейска суперзвезда в състава си

Академията на четирикратния международен първенец по League of Legends - T1 - показа извънредно мощно ново попълнение. Легендата в Европа Мартин " Rekkles " Ларсон се причислява към тима за подрастващи на корейската eSports организация и ще играя на позицията съпорт. 27-годишният швед, който се трансформира в едно от най-разпознаваемите лица от LEC района, и в международния LOL въобще, ще смени ролята си в играта, откакто до момента играеше като бот лейнър.

LEC의 전설적인 ‘Rekkles’ Carl Martin Erik Larsson 선수가 T1 Esports Academy 팀에 서포터로 합류하게 되었습니다. 새로운 도전을 하는 ‘Rekkles’ Carl Martin Erik Larsson 선수에게 많은 응원과 관심 부탁드립니다!

A LEC legend, 'Rekkles' has joined our T1 Esports Academy team as…
— T1 LoL (@T1LoL)
След раздялата си с Fnatic, където дълги години " Rekkles " бе съотборник с най-хубавия българин Здравец " Hylissang " Гълъбов, той съобщи, че е подготвен да смени ролята си в играта, тъй като " уменията му, личността му и разбиранията му в играта " са по-подходящи да играе като съпорт. Така едно от най-любимите имена на европейските почитатели се чака да притегли и много фенове от Стария континент към корейския LCK район, като следва да разберем, дали " Rekkles " ще успее да се върне на интернационалната сцена, което е и неговата съществена цел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР