Академия за родители ще провежда инициативи вече на открито. Това

...
Академия за родители ще провежда инициативи вече на открито. Това
Коментари Харесай

„Академия за родители” с първи инициативи на открито

„ Академия за родители ” ще организира начинания към този момент навън. Това съобщи в изявление за БГНЕС Мариела Станулова, основателката на “Академия за родители ”.

„ Вече 7 години събираме родители и деца, бременни и експерти на едно място с концепцията всички родители да са по-подготвени за ролята си на родители. Подготвили сме двата вълнуващи фамилни дни – 16 и 17 юли в Южен парк, в които родителите гратис да могат да се порадват, повеселят, сплотят като семейство и да научат повече по какъв начин да са по-добри родители, разгласи Станулова.

Днес с изключение на обществена лекция, фамилиите могат да се възползват от самодейността “Кашонвил ”, в която родители и деца могат да изработят разнообразни арт неща.

„ Идеята на самодейността е, работейки дружно с родителите, децата да се учат да мислят по какъв начин да работят в екип, да построяват доста умения и в следствие те да се радват “, сподели тя и добави, че даже нейните деца идват единствено поради “Кашонвил ”, тъй като желаят да си построят къща от кашон.

Основателката на академията разгласи, че на 3-ти септември следва събитието “Фамилтон ” в Южен парк 2, като фокусът няма да е толкоз върху лекции и експерти, колкото върху прекарвания със фамилиите, разнообразни спортни провокации и ще има разнообразни работилници, с цел да може фамилиите да прекарат целия ден дружно. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР