„Академия за финансови анализатори“ всяка седмица се организира безплатни онлайн

...
„Академия за финансови анализатори“ всяка седмица се организира безплатни онлайн
Коментари Харесай

„Академия за финансови анализатори“: Най-важните уроци за младите икономически журналисти

„ Академия за финансови анализатори “ всяка седмица се провежда безвъзмездни онлайн лекции по бизнес публицистика, налични за всички.

Образователният план на Investor.bg и ВУЗФ ще продължи до 8 юли, когато ще се организира последната от седемте просветителни срещи, водени от основният редактор на Investor.bg Бойчо Попов.

Партньор на самодейността е Асоциацията на европейските публицисти в България.

В студиото на „ Тази заран “ Бойчо Попов описа, че това втори сезон на „ Академия за финансови анализатори “. Тя е ориентирана към младежи, които желаят да научат повече за финансите и стопанската система, тематики, които на първи взор са недостъпни за множеството хора.

„ Тези тематики оказват голямо въздействие върху живота ни всеки ден. Тази академия се състои в границите на два стадия – всеки четвъртък от 11 ч. изнасяме безвъзмездна лекция, която се излъчва и онлайн, те са ориентирани към това по какъв начин в Investor.bg вършим икономическа и финансова публицистика. Вторият стадий на тази академия започва на 1 август, когато ще обявим три тематики за есета, върху които младежите ще могат да пишат “, изясни Попов.

Победителите ще имат опцията да запишат безвъзмездна магистратура по финанси във ВУЗФ. По думите му ползата е огромен, като на последната лекция са участвали доста младежи, кандидат-студенти.

Подробности вижте във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР